Об украинском волонтёрстве.
Прол
19 серпня 2018 14:32:29
IP/Host: 176.111.182.---
Ви знаєте, оскільки я - не політик і не маю наміру ним ставати, то, не зважаючи на протести тих, кого ображає фактаж, я, все ж, продовжу "ображати" й називати речі своїми іменами так, як бачу це я, а не якась спільнота, якій все "загальновідомо".
Наприклад, я вважаю, що російські війська зупинили не ми, добровольці, а організована військовим керівництвом оборона (ми - просто стріляли, копали, й робили весь потрібний двіж) і організована політичним керівництвом міжнародна підтримка.
Армію нам розбудували не волонтери, не діаспора й жертводавці, а державне управління, вітчизняний бізнес і сумлінна праця робітників за явно недостатні для нормального життя кошти. Волонтери допомагали нам "стойко пєрєносіть всє тяготи і лішенія..." згідно статутів.
Реальні зміни й реформи в країні відбуваються, здебільшого, під тиском сумлінних, ідейних людей всередині системи, під тиском донорів і політичних партнерів, а не під тиском людей, які вдають з себе борців з корупцією і усілякими негараздами. Політична опозиція цьому ніяк не сприяє, а, навпаки, заганяє владу на слизький шлях популізму і в союзи з тим, від кого треба триматись якнайдалі.
Наш ворог - таки в москві, а його гроші тут - метастази.
Наші медіа - не наші, навіть, якщо половина там - правдивий контент. А половина медійників - моральні повії. Це - не свобода слова, як не була особливою думкою маячня про правосєков і "услиштє дамбас" у виконанні люмпену сходу України.
Окуповані території ми не можемо перетравити зараз і не маємо докладати зусиль, щоб їх повернути. Максимум - міжнародна місія, щоб полегшити участь наших підпільників там, які реально не могли виїхати.
Ядерна бімба за чотири роки не робиться, я щасливий, що летить Стугна, Вільха і Грім.
Народ - не богоносець, а, в переважній масі, споживач.
Валюта від заробітчан - зло, бо ВНП в рази важливіший.
Держава - це ми і ми відповідаємо за неї, а не вона - за нас.
Ну і так далі за списком.
Кожен може образитись за своє. Хтось невдоволений, бо я не визнаю, що робітник годує власника. Хтось - бо його я не назву добровольцем, а - ополченцем. Хтось - бо я не визнаю брехні з приводу підстав завезення євробляхи за дотримання закону.
Всі - у своєму праві.
Якби я писав, щоб здобути популярність, я б написав і заробив би на цьому багато грошей.
Але правда полягає в тому, що це [українське волонтйорство] нічим не відрізняється від шахрайства, кваліфікованого у КК.
Олександр Сосницький
Re: Об украинском волонтёрстве.
waitfor
19 серпня 2018 14:36:46
IP/Host: ---.volia.net
Прол, 19 серпня 2018 14:32:29
Смачный плевок в людей, которые четыре года назад буквально на руках выкохували украинскую армию в дырявой синтетической униформе, без носков, нижнего белья, берцев и хозяйственного мыла. Я уже не говорю про броники, каски, оптику, машины, компьютеры и прочее. Смачный такой.
OldBoy
19 серпня 2018 14:33:32
IP/Host: ---.177.57.37.triolan.net
Прол, 19 серпня 2018 14:32:29
Але правда полягає в тому, що це [українське волонтйорство] нічим не відрізняється від шахрайства, кваліфікованого у КК.
Олександр Сосницький
:laugh:
о як заспівали
Serge_D
19 серпня 2018 14:43:03
IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
А вообще да - никакие волонтёры сейчас не нужны.
Кроме разве что госпиталей. С передовой убрать нах эти тур поездки с трусами. Неизвесно кому они информацию передают.
OldBoy
19 серпня 2018 14:43:59
IP/Host: ---.177.57.37.triolan.net
не треба зупинятись
чому б не написати, що не тільки волонтери злочинці, а і добровольці?
садисти, психопати, авантюристи, бандити... в кращому випадку просто шукачі пригод
ми ж до цього ідемо?
Serge_D
19 серпня 2018 14:45:10
а і добровольці?
Звичайно купа так званих добровольців, набраних з низів суспільства, скоювали злочини. Деякі сидять.
waitfor
19 серпня 2018 14:45:55
IP/Host: ---.volia.net
Знак, 19 серпня 2018 14:41:17
Це офіційна точка зору Петра.
Всізапетра
Петр Алексеевич уже неоднократно артикулировал тезис про бесполезность волонтёрства и преувеличение значимости этого движения для ВС Украины. То ли еще будет. Это, кстати, при всём при том, что удивительным образом минимум половина, а то и большая часть значимых волонтеров и волонтерских движений всегда стояли на про президентских позициях. Даже непосредственно прикасаясь к жуткому и беспринципному бардаку в армии и минобороне. А им взяли и положили на голову х...уй.
colibri
19 серпня 2018 14:46:48
IP/Host: ---.usetele.com
Serge_D, 19 серпня 2018 14:43:03
А вообще да - никакие волонтёры сейчас не нужны.
Кроме разве что госпиталей. С передовой убрать нах эти тур поездки с трусами. Неизвесно кому они информацию передают.
а кто будет одевать и кормить? Мечтаешь разогнать армию? Путин хорошо платит покидьок?
Serge_D
19 серпня 2018 14:47:58
colibri, 19 серпня 2018 14:46:48
Розгорнути попередні цитати...
а кто будет одевать и кормить? Мечтаешь разогнать армию? Путин хорошо платит покидьок?
Держава вже одягає і кормить. Ніякі волонтери з борщами, тонами олівьє та шкарпетками вже не потрібні.
Крім того - нехай вже повертаються до мирного життя а не живуть за рахунок пожертв на армію.
colibri
19 серпня 2018 14:49:07
IP/Host: ---.usetele.com
Волонтерам надо было полностью замещать все руководство мо!
Теперь боровы их уничтожат
В знак благодарности
Luxetenebris
19 серпня 2018 14:52:56
IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
якщо поглянути обєктивно , то нас чекає ще один майдан, коли і де він буде і який він буде , - я не знаю .. але знаю точно - влада так і не зрозуміл нічого ... :-( нажаль
Shtabniy bot
19 серпня 2018 14:54:18
IP/Host: ---.opera-mini.net
Згоден. Більшість добровольців- це перевертні. Ті нормальні, хто був у добробатах перейшли до зсу, нацгвардії. Волонтери, то взагалі ганьба. Не про всіх кажу, а про "20%-их". За таке взагалі до стінки слід ставити.
Громадянка даунбасу
19 серпня 2018 15:03:44
IP/Host: ---.72.158.36.mvs.net.ua
Shtabniy bot, 19 серпня 2018 14:54:18
Згоден. Більшість добровольців- це перевертні. Ті нормальні, хто був у добробатах перейшли до зсу, нацгвардії. Волонтери, то взагалі ганьба. Не про всіх кажу, а про "20%-их". За таке взагалі до стінки слід ставити.
Не следует по одной бывшей 20%-тице, даже очень влиятельной на ФУПе, судить о всех волонтерах.
dimec
19 серпня 2018 15:16:58
IP/Host: ---.broadband.tenet.odessa.ua
Все как у кацапов:попользовали и выбросили на помойку.Особенно мерзко что этим занимаются провластые жополизы.Так они скоро и добровольцам заявят:мы вас туда не посылали
TimmiApostolMS
19 серпня 2018 15:40:58
Слава Україні... Героям слава. Добровльці і правосекі зробили свою справу, а солдати свою... Після реформи Гриця нам дійсно не вистачало армії, в кількісному відношенню і це місце зайняли добровольці на початку.
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 16:09:08
IP/Host: ---.under.net.ua
Волонтьорам придьотца искать другой заработок.
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 16:16:20
Fisher, 19 серпня 2018 16:10:45
Угу, а бойцам амуницию, маскхалаты, медикаменты и т.д.
ты тиаретик, а я видел как живут и ликуют с пожертвований эти самые "волонтёры ". Гипотетически наверное есть кто из волонтёров, кто может гордо тут встать и сказать я не крысил а вот мой забаботок кроме волонтёрства вот чеки вот поступления вот расходы и я не копейки не взял на себя. Но это терия, много паразитов, и все они живут за счёт пожертвований лишь и много воруют и крошки отдают для прикрытия своей наживы на войне. так что волонтёр или отчитайсь или пашол накуй крыса.
Не от себя отщипнули "волонтёры " на аммуницию и аптечки и оружие , всё это прикрытие что б воровать с пожертвований лишь.
Неможет человек неработая 5 лет жить на пожертвования, рано или поздно к нему вопрос, а не окуел ли ты дружок воровать?
Честных мало, если кто знает таких то хорошо.
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 16:20:08
Петро Шаблезуб, 19 серпня 2018 16:18:30
Це ти державному "волонтеру" Бірюкову пишеш?
Это я пишу адвокатам крыс.Крыса которая 5-й год не работает и не имеет дохода но волонтёрит - омерзительная гадость достойна пули в живот.
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 16:21:01
Fisher, 19 серпня 2018 16:19:12
Поверь, я как раз практик)) И я за 4 года не поимел ни копейки, одни расходы)
Тогда тебе остаёться одно, вскрыть своё место работы с чеками и сверим что ты не крыса.
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 16:22:09
Фишер время пошло. Или ты молодец или ты крыса.
Громадянка даунбасу
19 серпня 2018 16:27:00
Вимушений Киянин, 19 серпня 2018 16:16:20
ты тиаретик, а я видел как живут и ликуют с пожертвований эти самые "волонтёры ". Гипотетически наверное есть кто из волонтёров, кто может гордо тут встать и сказать я не крысил а вот мой забаботок кроме волонтёрства вот чеки вот поступления вот расходы и я не копейки не взял на себя. Но это терия, много паразитов, и все они живут за счёт пожертвований лишь и много воруют и крошки отдают для прикрытия своей наживы на войне. так что волонтёр или отчитайсь или пашол накуй крыса.
Да уж. Это полное дно.
Просила когда-то. Nativi опубликовать список фуповцев, дающих деньги на нашу армию.
Не захотела, побоялась срачь разводить...
А теперь вот что получается (td)
Да и ты Вымушенный, напомни ка, в каком году в Мариуполе машину брал?
Fisher
19 серпня 2018 16:27:41
IP/Host: 91.210.32.---
Вимушений Киянин, 19 серпня 2018 16:26:12
Fisher, 19 серпня 2018 16:25:18
Вимушений Киянин, 19 серпня 2018 16:21:01
Тогда тебе остаёться одно, вскрыть своё место работы с чеками и сверим что ты не крыса.
На ФУПе есть ветка сбора средств, все отчеты
Да всё понятно, давай досвидание.
А может ты крыса? Сколько и кому из волонтеров ты дал? Если вымушеный кыянын-защищал свой дом? Военный билет и справку УБД в студию. Время пошло
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 16:28:37
Luxetenebris, 19 серпня 2018 16:26:53
з ким "разгавор серйозний" ? з тобою чи шо ?
якщо він волонтер і має довіру тих хто йому закидує ресурси то молодець. то нехай перед ними і звітує ...
да уж не стобой шестёрка быковой. Наволонтёрили вы много как я посмотрю.
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 16:29:41
Fisher, 19 серпня 2018 16:27:41
А может ты крыса? Сколько и кому из волонтеров ты дал?
Мне посредник не надо. Себе сам всё покупал когда надо было, а когда покинул донбасс даю что могу тем кого надо и кого знаю .
alex_kiev
19 серпня 2018 16:34:38
IP/Host: ---.license.volia.net
Цікава, 19 серпня 2018 16:31:35
Взагалі то, кому це вигідно: натравлювати одну частину суспільства на другу?
Чому зараз все частіше лунають образи на адресу добровольців та волонтерів?
Чи в нас вже війна закінчилася, що можна кидатися лайном на самих активних українців?
Потом придёт Пэтро весь в бэлом и пояснит.
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 16:34:46
Я своё мнение сказал. Кому не нравиться верьте в ангелов волонтёров.
Luxetenebris
19 серпня 2018 16:35:18
Ну в загальному лінія "партії" педрил зрозуміла ...
обісрали патріотів, добровольців, тепер волонтерів ...
цікаво чим це все закінчиться ... на фоні відсутності реформ, та корупції ...
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 16:36:44
Luxetenebris, 19 серпня 2018 16:35:18
Ну в загальному лінія "партії" педрил зрозуміла ...
обісрали патріотів, добровольців, тепер волонтерів ...
цікаво чим це все закінчиться ... на фоні відсутності реформ, та корупції ...
Вот не сори буквами. Уж сколько ты с быковой тут наволонтёрили рука об руку ты б уже молчал.
Громадянка даунбасу
19 серпня 2018 16:46:49
Вимушений Киянин, 19 серпня 2018 16:43:33
А ты подумай хорошо почему и у кого и за что. B-)
Ну так расскажи нам, у кого и за что отжал купил машину в Мариуполе.
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 16:47:28
Luxetenebris, 19 серпня 2018 16:39:56
ще раз повторю я не мав зі світланою абслолютно ніяких ні грошових ні матеріальних відносин ні що до ФУПа ні щодо волонтерства
навіщо ти брешеш ? який зміст брехати на рівному місці ?
ну шош ты снова верещишь то клоун ты наш а?
быкова тут поставила на поток збор денег воспользовавшись фупом, ты её друг и её наполнитель нужными людьми, а ненужных с вопросами ты тут банил.
ты что внатуре думаешь что тебя ничего с светой не связывает? да? А ну ка поведай как вы тут устраивали сбор да на вопросы куда деньги наши дели вы банили людей? Иди в пень клоун! Все всё помнят!
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 16:48:27
Громадянка даунбасу, 19 серпня 2018 16:46:49
Ну так расскажи нам, у кого и за что отжал купил машину в Мариуполе.
А ты кто? Тебя в Марике тогда рядом небыло, гуляй.
Fisher
19 серпня 2018 16:49:41
Вимушений Киянин, 19 серпня 2018 16:48:27
А ты кто? Тебя в Марике тогда рядом небыло, гуляй.
Ты балкон не вали. Отвечай, у кого и за что взял машину в Марике!
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 16:59:46
Не, вы внатуре думаете что кроме самовидданных помощников фронту нет крыс? Вы что с луны? Re: Об украинском волонтёрстве.
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 17:00:34
Fisher, 19 серпня 2018 16:59:08
При чем тут я?! Общество требует! С фото, чеками и т.д.
Имеено я потребовал отчета твоего с чеками. Так что давай, я и есть то общество перед которым ты лично обосрался. делов то ? И кавы попьёшь на шару и контакт наладим. Ну боишься и хрен с ним.
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 17:13:13
Om1947, 19 серпня 2018 17:10:52
Волонтери не ангели,а активна частина народу як і добробати.
Саме так. Але як закінчуеться волонтерська діяльність, то ремонти то машини то квартири з'являються у сіромах. Знаю як щирих, так і расчьотлівих волонтеров.
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 17:18:07
Luxetenebris, 19 серпня 2018 17:17:14
в тебе я так зрозумів зявилась машина ?

Я волонтером себе не вважав, я просто тробив грязну роботу. І за тебе її робив підаре. А авто не куплене. Зрозуміло? А тепер йди гундось як ти на швету працював клоуне.
Luxetenebris
19 серпня 2018 17:22:26
Вимушений Киянин, 19 серпня 2018 17:18:07
Я волонтером себе не вважав, я просто тробив грязну роботу. І за тебе її робив підаре. А авто не куплене. Зрозуміло? А тепер йди гундось як ти на швету працював клоуне.
тобто ти в когось взяв та віджав авто ? я правильно розумію ?
Громадянка даунбасу
19 серпня 2018 17:27:37
Вимушений Киянин, 19 серпня 2018 17:24:46
Нет не правильно.
Отжали у меня в Крыму авто, квартиру и дом. Ах жа ещё земли соток так 100, по 10 соток по всему крыму.
Давай о твоей работе на волонтёра свету процентщицу поговорим, обо мне нечего говорить, я человек честный и прямой.
Так скажи, по какой схехе взял машину в Мариуполе, честный ты наш :weep:
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 17:31:20
Luxetenebris, 19 серпня 2018 17:29:13
Ні , ні чувак а що там в Марику в кого ти віджав ?
https://forum.pravda.com.ua/in ... 13896 про себе я вже написав , що з Свєтою я не мав ніяких фінансових відносин.
Крім того можу сказати я не знаю що там і як там в неї було і як вона тратила кошти і в яких кількостях але можу бачити точно що вона від того не розбагатіла і по сейшелах та мальдівах не їздить . Як і інші волонтери котрих я знаю ...
давай так , ты пишешь света быкова после признания что она воровала из пожертвований и я считаю её паскудной крысой. Осуждаю, презираю, сожалею что был её карающим мечом на фуп. Так ты перестанешь быть шестёркой быковой. После продолжим. Если не можешь написать на крысу - разговор окончен.
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 17:36:37
Громадянка даунбасу, 19 серпня 2018 17:35:08
Так когда ты ехал за ней, спрашивал у мариупольцев, где можно остановиться. Тебе еще советовали гостиницы.
А теперь что, про жаб пишешь?
Ну и кто жаба?
Души жабу в себе или она тебя задушит. Расскажи как ты стала громадянкою даунбасу, это мне интересно. Рост вес цвет волос глаз. сколько прицепов, почему столько, а всё иное не твоё дело ведь, ты обьясни почему ты даунбас взяла слово. Это интересно.
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 17:38:38
Luxetenebris, 19 серпня 2018 17:37:25
я повтрою я не можу просто так взяти і оббрехати людину в тому чого я не знаю. І це не ознака "шістка я чи ні" це мої моральні принципи яких я стараюсь дотримуватись.
Я не мав з нею ніяких фінансових чи матіреальних відносин, я не приймав участі в її волонтерські діяльності. І я не можу судити чи крала вона чи ні.
Крім того знаючи Слава і його звичку щось придумувати чи притягувати за вуха я не довіряю його аргументам.
бугогааааа какое безхрибетное чмо. Иннах. часть вторая.
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 17:40:36
как банить тысячи граждан Украины в руку быковой то у него принципы засыпали, а как на крысу крыса сказать и признать своё сожаление в работе на мразь то у него принципы. Пшол ты клоун в игнор.
Громадянка даунбасу
19 серпня 2018 17:50:28
Вимушений Киянин, 19 серпня 2018 17:36:37
Души жабу в себе или она тебя задушит. Расскажи как ты стала громадянкою даунбасу, это мне интересно. Рост вес цвет волос глаз. сколько прицепов, почему столько, а всё иное не твоё дело ведь, ты обьясни почему ты даунбас взяла слово. Это интересно.
Докладываю.
Рост 160см. Вес 70кг. 62 года. Седая. Карие глаза.
Родилась и живу в Мариполе. Поэтому и Громадянка даунбасу, так как осознаю где живу.
Еще вопросы будут?
Теперь ты отвечай, у кого машину отжал?
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 17:55:48
Громадянка даунбасу, 19 серпня 2018 17:50:28
Докладываю.
Рост 160см. Вес 70кг. 62 года. Седая. Карие глаза.
Родилась и живу в Мариполе. Поэтому и Громадянка даунбасу, так как осознаю где живу.
Еще вопросы будут?
Теперь ты отвечай, у кого машину отжал?
Дякую за доповидь.
Вильно.
Вопросов будем много, но не тут, а по мере моего интереса и желания.
Какую машину, кто отжал, зачем плохо думаете если можно поступить красиво, например когда будете в киеве встретиться и попить кавы за мой счёт и посмотреть интереснейшее видео в моём телефоне, все вопросы отпадут, видео забавное именное так сказать, вам понравиться ввиду того что вы как и я прекрасно осознаёте что существа населившие донецкие степи Украины омерзительны изначально потому что неавозные. Удачи вам там, если что, я доступен когда вы будете в Киеве, в Марике мне делать нечего уже, изредка в Доброполье и Красике бываю, иного глубже но вам туда не надо, живите дома.
Громадянка даунбасу
19 серпня 2018 18:01:17
Вимушений Киянин, 19 серпня 2018 17:55:48
Дякую за доповидь.
Вильно.
Вопросов будем много, но не тут, а по мере моего интереса и желания.
Какую машину, кто отжал, зачем плохо думаете если можно поступить красиво, например когда будете в киеве встретиться и попить кавы за мой счёт и посмотреть интереснейшее видео в моём телефоне, все вопросы отпадут, видео забавное именное так сказать, вам понравиться ввиду того что вы как и я прекрасно осознаёте что существа населившие донецкие степи Украины омерзительны изначально потому что неавозные. Удачи вам там, если что, я доступен когда вы будете в Киеве, в Марике мне делать нечего уже, изредка в Доброполье и Красике бываю, иного глубже но вам туда не надо, живите дома.
Очень интересно.
И почему такими, красиао поступающими, совсем не интересуется наша прокуратура и полиция.
Отвечу за тебя.
Теперь они взялись за добровольцев и волонтеров.
Luxetenebris
19 серпня 2018 18:05:13
Громадянка даунбасу, 19 серпня 2018 18:01:17
Очень интересно.
И почему такими, красиао поступающими, совсем не интересуется наша прокуратура и полиция.
Отвечу за тебя.
Теперь они взялись за добровольцев и волонтеров.
цій проблемі в даному випадку можна в принципі спробувати допомогти прокуратурі і поліції
Вимушений Киянин
19 серпня 2018 18:21:54
Громадянка даунбасу, 19 серпня 2018 18:19:57
Не хами мне.
Твою фотку я на фупе видела. Но ни разу, повторяю, ни разу тебя не было на заседаниях Приморского, Центрального, Левобережнего ни апелляционного судов Мариуполя по делам Гала, Жака и Колмогорова.
Я туда ходила. Не ужели ты думаешь, что я бы не подошла к фуповцу?
Всё началось с Бати. Здали бы Батю все х бы потянули.
батя. В Киеве. Это начало. Моя участь. мы там так расшатали що да. А по марику - то твои локальные провинциальные дела.
птах Сорока
19 серпня 2018 18:53:40
IP/Host: ---.enet.vn.ua
Прол, 19 серпня 2018 18:40:24
А кто просто взял в руки оружие - ето партизан в лучшем случае.
Є одна проблемка. Зброю то хтось видавав, ну МВС чи МО.
"Диких" партизанів, які їхали з власною мисливською зброєю (до речі Сосницький також брав власну зброю) - дуже мало.
Чи хтось вірить наївно, що ті ж самі правосєкі десь безконтрольно "навіджимали" мало не танки?
Тобто ті, хто видавав зброю "неформалам" можуть за певних обставин (прихід до влади Бойка наприклад) присісти до в'язниці. Той самий Аваков, як мінімум. B-)Цікава, 19 серпня 2018 18:42:38
Як завжди, прийшов птах Сорока і назвав все своїми іменами.
Я просто виклав решту фактів про того Сосницького...)))
Прол
19 серпня 2018 18:58:16
птах Сорока, 19 серпня 2018 18:53:40
Тобто ті, хто видавав зброю "неформалам" може за певних обставин (прихід до влади Бойка наприклад) присісти до в'язниці. Той самий Аваков, як мінімум. B-)
Одно из обстоятельств почему я крайне против Юльки, Бойки и других редиска, что при них стопудово начнут судить массово добровольцев и партизан за защиту Украины.
Поетому #заПетра. Порох защитников Украины под суд не подводит.
CountdownX
19 серпня 2018 18:58:37
IP/Host: ---.pool.kielnet.
nethttp://for-ua.info/styles/a ... r.gif
а в добробатівців та волонтерів не виникне бажання потримати автора за горло?
nativi
19 серпня 2018 19:05:31
IP/Host: 195.60.228.---
Прекрасная тема...
Прекрасная иллюстрация, как разломать общество изнутри - перессорить всех со всеми.
Уебаны.
Громадянка даунбасу
19 серпня 2018 19:34:14
птах Сорока, 19 серпня 2018 19:25:31
ага
Дідусь хотів прийти на допомогу, але сам потрапив у халепу.

В усіх процитованих тобою статтях слово "закупорка" означає або дієслово, або результат дії.
Ніде у статтях слово "закупорка" не вживається у якості синоніму "банка з консервацією".
То чисто місцеве регіональне.
Да я и не спорю за региональность слова закупорка.
Тема не про это. Закупорки это фигня на постном масле.
Теперь уже обсырают нас, волонтеров, жителей всей Украины. И за что?
А за то, что помогали и помогаем армии Украины. Вот что обидно.
При этом уравнивания нас с 20%.
Fisher
19 серпня 2018 21:09:17
Прол, 19 серпня 2018 18:40:24
Правильно пишет. Доброволец - ето кто добровольно пришол в военкомат и записался или в БТрО или на контракт.
А кто просто взял в руки оружие - ето партизан в лучшем случае.
Где взял?)) Где брали оружие "Айдар", "Азов" или "Донбасс" в 2014?
Прол
19 серпня 2018 21:31:12
Fisher, 19 серпня 2018 21:09:17
Где взял?)) Где брали оружие "Айдар", "Азов" или "Донбасс" в 2014?
Частью получали со складов, частью трофеили, как обычно
Fisher
19 серпня 2018 21:33:57
Прол, 19 серпня 2018 21:31:12
Частью получали со складов, частью трофеили, как обычно
c каких складов? Не нужно ли осудить тех, кто выдавал "со складов", за незаконное распространение оружия?
Прол
19 серпня 2018 21:43:12
Fisher, 19 серпня 2018 21:33:57
Не нужно ли осудить тех, кто выдавал "со складов", за незаконное распространение оружия?
Почему незаконное?
Азов организован на основе бердянской роты запорожского полка МВД. Оружие получили со склада МВД.
Айдар - ето луганский БТРО, оружие получали с армейских складов.
Донбасс я не помню, но тоже либо МО либо МВД.
nativi
19 серпня 2018 21:51:00
Fisher, 19 серпня 2018 21:47:32
То есть, ты кагбе намекаешь, что деятельность добробатов носила легальный характер?
Ты тоже заметил некоторые противоречия в некоторых утверждениях автора?))
Прол
19 серпня 2018 21:59:28
Fisher, 19 серпня 2018 21:47:32
То есть, ты кагбе намекаешь, что деятельность добробатов носила легальный характер?
Я не намекаю, а прямо говорю, что большинство "добробатов" - ето законные формирования МО и МВД.
Но есть и некоторые незаконные "добробаты" - например баты ПС, УНА-УНСО, УДА.
Fisher
19 серпня 2018 22:01:26
Прол, 19 серпня 2018 21:59:28
Я не намекаю, а прямо говорю, что большинство "добробатов" - ето законные формирования МО и МВД.
Но есть и некоторые незаконные "добробаты" - например баты ПС, УНА-УНСО, УДА.
Откуда у этих парней оружие? Не верю, что все трофейное
Прол
19 серпня 2018 22:02:48
Fisher, 19 серпня 2018 22:01:26
Откуда у этих парней оружие?
Получили со склада, выменяли на спирт, затрофеили, мало ли вариантов :о)
nativi
19 серпня 2018 22:21:16
Прол, 19 серпня 2018 22:02:48
Получили со склада, выменяли на спирт, затрофеили, мало ли вариантов :о)
Да чо уж там. Давйте все ваши варианты. А у кого выменяли?
Прол
19 серпня 2018 22:51:04
Я смарю, у кого-то разрыв шаблонов в его понимании термина "добробат" :о)