Что пишут наши форумные соседи - 3


Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 5587 ]  Стрaница Пред.  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 280  След.
Автор  
#4021  Сообщение 07.04.17, 13:02  
администрация
Аватара пользователя

Регистрация: 18.08.2014
Сообщения: 11342
Откуда: Москва
Благодарил (а): 1789 раз.
Поблагодарили: 2205 раз.
Россия
"Черный ход" в НАТО
Дрейк
4 квітня 2017 19:44:27
IP/Host: ---.66.217.29.pool.breezein.net
https://inforesist.org/otnyine-ukraine-otkryit-chernyiy-hod-v-nato/?f

Отныне Украине открыт «черный ход» в НАТО

Helgi Sharp, сотрудник института международного права

За всей суетой последних дней несколько недооцененным прошло событие, которое по сути открыло Украине «черный ход» в НАТО и здорово щёлкнуло по носу нашего восточного соседа.
Я говорю о подписании полноценного украинско-канадского оборонного документа, которое состоялось 3 апреля.

Соглашение о зоне свободной торговли, официальное объявление о строительстве в канадской Новой Шотланди космодрома, рассчитанного на украинскую ракетную программу. Теперь вот — оборонное соглашение.

Ключевую роль в этом сыграла украинская диаспора, чьи представители с некоторых пор заняли в канадском правительстве наиболее значимые посты.

Но за этими событиями стоит также кропотливая работа дипломатов и военных, поскольку канадскому избирателю придется объяснять, зачем благополучная и процветающая Канада «встревает» в конфликтную ситуацию в Восточной Европе и периодически обостряет политику антироссийских санкций.

Может быть, слишком уж много усилий российские спецслужбы потратили на американские президентские выборы? Не обратили внимание на «какую-то там Канаду», в портах которой сохраняют право находиться американские корабли, несущие ядерные боеголовки, — равно как и на канадских авиабазах и в воздушном пространстве Канады разрешено присутствие союзных бомбардировщиков с ядерными ракетами?

Но самое интересное в другом — совершенно очевидно, что оборонное соглашение между Оттавой и Киевом не могло быть подписано без соответствующей отмашки из Вашингтона.

Конечно, оборонный договор не означает, что завтра на востоке Украины высадится канадский спецназ — но ведь этого от Канады никто и не требует.

Однако мало кто сомневается в том, что в военно-политическом смысле США всегда стояли и будут стоять за Канадой. Данное соглашение в любом случае радикально облегчает правовую и любую иную сторону прямых поставок Украине оружия и другой помощи, что ранее усложнялось внутренними американскими перипетиями и тяжелым процессом согласования подобных решений на уровне НАТО.

Также можно сказать, что впервые со времени печально известного Будапештского меморандума, Киев получил в руки настоящий стратегический инструмент в военно-политической сфере, позволяющий на практике преодолеть чувство одиночества перед лицом внешней агрессии.


А это дорогого стоит. И кто там устал от Украины?)




Re: "Черный ход" в НАТО
Jacob
4 квітня 2017 19:57:24
IP/Host: 209.49.71.---
Леденящий ветер из России наполняет паруса и Україну неудержимо несет в EU & NATO B-)



Re: "Черный ход" в НАТО
Маковій
4 квітня 2017 20:17:41
IP/Host: ---.cg.shawcable.net
Це все здорово. Канада як завжди є найвірнішим союзником України. Завжди першою робила і робить всі дії по допомозі Україні. Починаючи з того, що Канада ПЕРШОЮ В СВІТІ визнала незалежність України. Для чого за вимогою української ДІАСПОРИ серед ночі було скликано канадський парламент.

Все це робиться виключно завдяки впливу саме української діаспори, яка має сильний вплив на всі уряди Канади, незалежно від партійної складової тих різних урядів. Переоцінити такий вплив української діаспори і таку її допомогу Україні НА ДЕРЖАВНОМУ РІВНІ дуже важко.

Тому мене дивують досить поширені на ФУПі правила, всіх канадських діаспорян поливати помиями. І у всіх зручних і не зручних випадках відразу втикати "ковбасники", "баняки" і тому подібне. І вже класичне на всі випадки життя "не вчіть нас жити". Хоч насправді ніхто нікого нічому не вчить.

Я добре розумію таке відношення. Навіть у НЕ вати і НЕ ольгінців, яких (ватників) тут валом. З мовчазної підтримки адміністрації. А в навіть в нормальних дописувачів. Давайте всього побільше, бажано грошей, а далі ми самі розберемось як всім цим розпоряжатись. Іншими словами все те ж саме - не вчіть нас жити.

Причому ЧОМУСЬ така допомога вважається як навіть не те що щось звичайне, а як Канада ПОВИННА допомогати. Я до сьгодні так і не зрозумів чому повинна? І на таку допомогу реакція, наприклад того ж Вольтера - ну, з драної кози тієї якоїсь Канади хоч шерсті шмат.

Нарід, ви в своєму розумі? ФУП читають. В тому числі і канадські урядовці. Зокрема в канадському посольстві в Києві. Сам посол Канади є етнічний українець і досконало володіє українською мовою. Він сам, без українських перекладачів все це читає. І доповідає по інстанціях про настрої в народі.

Чи в Україні не прийнято дякувати?

І ще. Відносно "кто там устал от Украины?" Я не буду зараз вчергове піднімати тему тотальної корупції, від НЕ боротьби з якою дійсно всі в світі вже втомились. І від якої дійсно можуть втомитись остаточно.

Я просто БОЮСЬ, страшно боюсь, що коли дійсно піде серйозна допомога, зокрема серйозними озброєннями, то така "втома" з'явиться після першої ж партії яких небуть Джавелінів, які будуть продані українцями пуйлу.



Re: "Черный ход" в НАТО
Южанин
4 квітня 2017 21:50:49
IP/Host: ---.wildpark.net
Я так понимаю, что теперь в канадском "Военторге" можно любые вкусняшки купить?



Re: "Черный ход" в НАТО
Маковій
4 квітня 2017 22:00:33
IP/Host: ---.cg.shawcable.net
Южанин, 4 квітня 2017 21:50:49
Я так понимаю, что теперь в канадском "Военторге" можно любые вкусняшки купить?

Так про те і мова. Відкрили "чорний хід". Воєнторг. Весь список товарів до ваших послуг. Ціни... за домовленістю. Можна продавати Джавеліни по $1 за партію в 10 000 штук. В кредит на 1000 років. А що, такі ціни на ринку... :gigi:

На гібридну війну гібридна відповідь.

А американці розведуть руками - настамнєт. Ми нічого не знаємо. Можна було б це робити через яку небудь Латвію. Але на Латвію пуйло легко може натиснути. На Канаду таки значно важче.




Re: "Черный ход" в НАТО
Trickster
5 квітня 2017 02:35:35
IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
А що тут скажеш? Дійсно, Канада - найвірніший союзник українського народу...



Re: "Черный ход" в НАТО
Freelander
5 квітня 2017 02:54:36
IP/Host: ---.red-83-53-117.dynamicip.rima-tde.net
Trickster, 5 квітня 2017 02:35:35

А що тут скажеш? Дійсно, Канада - найвірніший союзник українського народу...

+1
Я хоч далеко від Канади, але це незаперечний факт.
Топ справжніх друзів України:
1. Канада
2. Литва
3. Польща
4. США
5. Британія
6. Австралія
7. Грузія
8. Японія
9... Та й все....



Re: "Черный ход" в НАТО
Freelander
5 квітня 2017 03:52:46
IP/Host: ---.red-83-53-117.dynamicip.rima-tde.net
Швидко чухаюцця :zrada:

Изображение
Делегація Міністерства оборони України порушуватиме питання поставок до України зброї під час візиту до Канади.
Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак, передає Укрінформ.
"Це є предметом наших перемовин в подальшому на основі того договору, який ми учора підписали", - відповів Полторак на запитання стосовно поставок до України канадської зброї.
Він нагадав, що після початку російської агресії Україна звернулася до багатьох країн світу із запитами про надання різноманітного оснащення, у тому числі оборонної зброї.
"Для нас це дуже важливе питання, враховуючи наш чіткий план щодо набуття спроможності вступу до НАТО до кінця 2020 року. Але у той же час ми із розумінням ставимося до рішення усіх країн щодо співпраці в наданні нам оборонної зброї", - зазначив міністр оборони.
У понеділок в Оттаві було підписано "Домовленості про оборонне співробітництво між Міністерством оборони України та Міністерством національної оборони Канади та ЗС Канади".
Цей документ є одним із міжвідомчих договорів, необхідних для відкриття Україні доступу до канадського ринку зброї.

;o (tu) [ua]
https://www.pravda.com.ua/news ... 0285/


Re: "Черный ход" в НАТО
Маковій
5 квітня 2017 06:01:35
IP/Host: 72.143.232.---
Старий знайомий, 5 квітня 2017 04:02:27
Маковіє, ми вдячні. Це супер. Правда!
Це дуже і дуже надихає!



Я дуже радий за такі слова. Дякую, щиро дякую.

[b]Але ОСОБИСТО НАМ, ДІАСПОРЯНАМ, всі ці подяки не потрібні
. Ми українці. І робимо те що робимо. Хто як може. Хоч, якщо глянути взагалі, робота не така і мала. Якщо в кінцевому результаті ця робота перетворюється на ДЕРЖАВНУ ДОПОМОГУ Україні потужною і поважною державою, членом G7, країною-фундатором НАТО.

Чи ви гадаєте, в Канади немає своїх проблем? Щоб втручатись в якісь розбірки ще вчорашніх "навіки разом", "один народ", "дружити флотами". Проти кого дружити? Не проти твєї ж Канади, випадково? Виступати на боці тих, хто ще зовсім недавно мав за головного ворога і люто ненавидів цю Канаду. 70 років ненавидів. А в останні десятиріччя погрожуючи перетворити її в атомний попіл.

Це я для того, щоб ви зрозуміли, що в Канаді живуть не лише українці. І вони (не українці) можуть задатись таким питаннями, які я написав абзацем вище. І запитати канадський уряд - А НАВІЩО НАМ ЦІ РОЗБОРКИ? Ті ж китайці, яких в Канаді стільки ж, як і українців. Чи індуси, представник чийої діаспори підписав ту угоду з Україною. Мабуть, йому було б цікавіше підписати таку угоду з Індією. В Індії також є військові загрози і територіальні проблеми.

Але підписали з Україною. І в заголовному пості написано, що вирішальна роль в підписанні угоди належить саме українській діаспорі. Тим, кого тут на ФУПі поливають помиями, тими самими "баняками". А ви спокійно все це спостерігаєте. Тобто, за вашої мовчазної підтримки.

От якби ви гуртом негайно затикали роти форумній ваті, яка всіма силами намагається розділити українців в різних кінцях світу, ото була б найкраща ваша подяка. Щоб за кожне "баняк", "жопомой" чи навіть "ковбасник" ватники на кшталт Югенда, чи того ж Слава, відразу отримували атаку в гілці і шквал доповідей, нічого іншого нам і не потрібно.

А якщо дякувати, то потрібно КАНАДІ.

Для багатьох із вас, особливо киян, не буде нічого вартувати, якщо ви якогось теплого весняного РОБОЧОГО дня підійдете до канадського посольства, бажано сім'єю, із дітьми, і піднімете маленький плакатик написаний власноруч - "Дякуємо тобі, Канадо". А якщо десь придбаєте чи самі винотовите канадські прапоці, і дасте їх дітям, то буде взагалі чудово. Бажано це зробити саме в РОБОЧИЙ час, щоб співробітники посольства це побачили у вікна. Повірте - це справить неабияке враження. І дуже стимулюватиме подальшу допомогу.

Оце і буде ваша подяка.
"Нічого не коштує так дешево і не ціниться так дорого, як ввічливість". (с)
І я б ще додав - ВДЯЧНІСТЬ. [/b]


Re: "Черный ход" в НАТО
planken
5 квітня 2017 08:31:07
IP/Host: 195.238.116.---
Маковій, 4 квітня 2017 20:17:41
Нарід, ви в своєму розумі? ФУП читають. В тому числі і канадські урядовці. Зокрема в канадському посольстві в Києві. Сам посол Канади є етнічний українець і досконало володіє українською мовою. Він сам, без українських перекладачів все це читає. І доповідає по інстанціях про настрої в народі.

Могли бы еще визы отменить. Особенно, если заработает безвиз с ЕС, особого смысла в визовом режиме с Канадой не останется.



Re: "Черный ход" в НАТО
Billi
5 квітня 2017 09:32:41
IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
Цe справжні справи для укріплeння української держави. Зобов'язуюсь дописувати тут українською навіть коли буду ганяти недолугих місцевих "патріотів".


Re: "Черный ход" в НАТО Нове
Маковій
5 квітня 2017 10:22:15
IP/Host: ---.cg.shawcable.net
a49, 5 квітня 2017 09:07:47
Буду в Киеве обязательно схожу и с плакатом и с флажками и внуков возьму.
Перехватывало дыхание, когда увидел как, в самый тяжелый момент этой войны прилетел военно-транспортный самолёт из Канады!
Истинно настоящие друзья познаются в беде!
Слава Канаде! [ua]

(tu)
Я закликаю всіх киян хто це читає, в якийсь день сходити з таким плакатиком до канадського посольства. І хто побуває в Києві і знайде вільну годину на таке. Не потрібно збиратись і організовуватись. В кого буде час, чи буде проходити там поряд, навіть один - зробіть це. Це все в кінцевому рахунку для вас же.

Всього навсього на папері, нехай навіть формату А4, написати щось вдячне фломастером, підійти до посольства, підняти і постояти так хоча б кілька хвилин. Навіть одне-два слова - ДЯКУЄМО ВАМ.
Це ж так просто...
І так дорого ціниться...

_________________
В каждой стране, конечно, есть дураки, но чтобы у дураков была своя страна - это возможно только на Украине (с)

  Профиль  
  
    
#4022  Сообщение 07.04.17, 17:29  
администрация
Аватара пользователя

Регистрация: 18.08.2014
Сообщения: 11342
Откуда: Москва
Благодарил (а): 1789 раз.
Поблагодарили: 2205 раз.
Россия
Зачем раша применила химоружие?..
Kievlyanin
cьогодні в 14:11
IP/Host: 85.17.24.---
Затем чтобы прощупать администрацию амерво на наличие яец.
Зачем они ибанули??.затем что надо было продемонстриоовать наличие яец
В чем суть вопроса?.. кремль проверял адекватность реакции трампа на агрессию раши перед началом эскалации в лугандоне ..
В зависимости от этой реакцит будет принят фоомат вторжения - ихтамнет или принуждение к миру.
Нмд выигрывает ихтамнет

_________________
В каждой стране, конечно, есть дураки, но чтобы у дураков была своя страна - это возможно только на Украине (с)

  Профиль  
  
    
#4023  Сообщение 07.04.17, 18:58  
администрация
Аватара пользователя

Регистрация: 18.08.2014
Сообщения: 11342
Откуда: Москва
Благодарил (а): 1789 раз.
Поблагодарили: 2205 раз.
Россия
Представьте, что у Вас есть "ядерный чемоданчик". Вы бы нажали кнопку?
Profilaktik
26 березня 2017 23:20:26
IP/Host: ---.130.176-229.soho.net.ua
Опитування
Я точно уверен, что...

Всього проголосувало: 75
Нажму кнопку 31 41%
Не нажму кнопку 44 59%

У Вас есть "ядерный чемоданчик".
Военные точно выполнят Ваш приказ.
Вы нажмете кнопку?



Re: Представьте, что у Вас есть "ядерный чемоданчик". Вы бы нажали кнопку?
Бяка
26 березня 2017 23:51:05
IP/Host: 195.64.182.---
Нет, конечно. Я ж не йопнутая...
Но недавно мне приснился сон :facepalm1:
Я сижу за компом и жму на какие-то книпочки. И думаю: йопнуть или не йопнуть - и решаю: йопнуть. Ну решила - сделала.
И такое зарево в комнате, и грибок на горизонте.

Заходит в комнату муж с вопросом: ты опять ?? Я: а шо, а шо, я только чуть-чуть ) А он: а ты знаешь, на сколько ты настреляли ?? на 320 000! Я - баксов ?? Он - да! Я: кстати, а где ребенок ??? :facepalm:
Шо это был за сон ?? :weep: Причем реалестичный такой....



Re: Представьте, что у Вас есть "ядерный чемоданчик". Вы бы нажали кнопку?
Дядечко Лао
27 березня 2017 00:01:15
IP/Host: ---.dhcp-dynamic.FibreOp.nl.bellaliant.net
Натисну. Давно мрію вбити всіх людей


Re: Представьте, что у Вас есть "ядерный чемоданчик". Вы бы нажали кнопку?
Miki Mastiffo
27 березня 2017 00:08:49
IP/Host: 37.73.210.---
magistr, 27 березня 2017 00:07:24
Розгорнути попередні цитати...
А мишок, павучків, рибок всяких вам не шкода?

можно бить прицельно по крупным городам нейтронными бомбами




Re: Представьте, что у Вас есть "ядерный чемоданчик". Вы бы нажали кнопку?
укроп
27 березня 2017 00:10:43
IP/Host: ---.static-pptp.datasvit.net
Profilaktik, 26 березня 2017 23:20:26
У Вас есть "ядерный чемоданчик".Военные точно выполнят Ваш приказ.Вы нажмете кнопку?

если против россии и сейчас - нажму не задумываясь - есть факт агрессии и оккупации,на нашей территории разрушают и убивают - нах с пляжа



Re: Представьте, что у Вас есть "ядерный чемоданчик". Вы бы нажали кнопку?
Zero Sum
27 березня 2017 00:43:07
IP/Host: ---.babbler.volia.net
можна з космосу випалювати кацапськи міста направленим промінем як рейган пропонував B-)



Re: Представьте, что у Вас есть "ядерный чемоданчик". Вы бы нажали кнопку?
Wolter
27 березня 2017 01:11:36
IP/Host: ---.zp.velton.ua
Шо значит нажать на кнопку? Если твоя страна подвергается ядерной атаке, ТО КАК НЕ НАЖАТЬ?!!!!



Re: Представьте, что у Вас есть "ядерный чемоданчик". Вы бы нажали кнопку?
Wolter
27 березня 2017 01:29:29
IP/Host: ---.zp.velton.ua
Роман, 27 березня 2017 01:25:32
Розгорнути попередні цитати...
Не нажал бы ни при каких обстоятельствах. И сделал бы всё от меня зависящее, что бы не нажали
-------------------------------------
То есть ты,как оте британский сисилисты,просто смотрел бы как уничтожают ТВОЮ СТРАНУ и людей?!!! Это вообще психически нормально?!!!!

Шо за порода веганская появилась в этом мире?!!! "Непротивление злу"? Дебилизм полный. Тогда тебя надо было бы там и застрелить нахер без капли жалости. Нажали бы другие. :facepalm1:



Re: Представьте, что у Вас есть "ядерный чемоданчик". Вы бы нажали кнопку?
g_smit
27 березня 2017 01:55:47
IP/Host: ---.224.225.91.homenet.kiev.ua
Я бы расширила вопрос. В какой последовательности? Думаю, с Крыма начать. B-)



Re: Представьте, что у Вас есть "ядерный чемоданчик". Вы бы нажали кнопку?
Wolter
27 березня 2017 10:47:19
IP/Host: ---.zp.velton.ua
Роман, 27 березня 2017 04:34:17
Розгорнути попередні цитати...
Дурачок ты, и мнение таких как ты властьимущие лепят - как хотят и врагов вам слепят, каких захотят. А ничего, что 99,9999% из тех, кого ты собрался уничтожить "в отместку за нападение" никакого отношения к тому нападению иметь не будут? Или после меня - хоть трава не расти?

============================
А ничего,что невинные люди и дети в твоей стране будут гореть в ядерном пламени? Ты,веган дурковатый, будешь молча на это смотреть и не ответишь врагу? При том,что,если ты ответишь,то спасешь миллионы своих? Прости Господи! Нужно еще 10 Трампов,чтобы вас,ушибленных ОБАМОМ выжечь каленым железом!

_________________
В каждой стране, конечно, есть дураки, но чтобы у дураков была своя страна - это возможно только на Украине (с)

  Профиль  
  
    
#4024  Сообщение 08.04.17, 10:02  
администрация
Аватара пользователя

Регистрация: 18.08.2014
Сообщения: 11342
Откуда: Москва
Благодарил (а): 1789 раз.
Поблагодарили: 2205 раз.
Россия
Татарстан (tu)
МастерТук
7 квітня 2017 19:52:39
IP/Host: ---.46-149-92-234.nat.osnova.tv
Татарстан (tu)

Лідія Гайдар
1 год ·
США, Трамп, "Томагавкі" і "от ето всьо" - це, зрозуміло, чудово. І, безумовно, це найголовніша новина доби.
За висвітленням якої ніхто не помітив сьогодні знакової події в Мордорі, а саме - в Татарстані:
В татарстанский парламент внесен законопроект о запрете системы «Платон».
https://www.business-gazeta.ru ... 42239
Сподіваюся, що моїм читачам не треба пояснювати, що таке той "Платон" та з чим його їдять. Хто не знає - в інтернеті про нього є купа інформації (41 800 результатів за пошуком).
Так от.
Незалежно від того, дійде той проект закону до розгляду в ДержРаді Татарстану чи ні, буде його поставлено на голосування чи ні - я вже не кажу про майже фантастичну можливість прийняття того законопроекту - як на мене, це перша спроба розвалу Мордору, поки що офіційним шляхом.
Бо в умовах сучасної Росії лише згода парламенту одного з самих великих суб'єктів Федерації, до того ж - чи не найзаможнішого регіону-донора, прийняти до розгляду заборону в Татарстані платіжної системи, яка була введена виключно для чергового збагачення близьких друзів Хутіна, братів Ротенбергів - це зухвалий виклик Москві та особисто "гаранту".
А що саме цікаве - у ДержРади Татарстану є, всупереч очевидному, право законодавчої ініціативи. Якщо парламент республіки скаже цьому законопроекту "ТАК", ДержДума буде також вимушена його розглянути.
Звичайно, з очікуваним (зараз) результатом.
Але він передбачувано підніме ставки татар на вищий рівень.
Згодом - аж до незалежності.


Re: Татарстан (tu)
гипофиз
7 квітня 2017 20:10:58
IP/Host: 62.216.63.---
Лидия Гайдар молодец. Трамповские тамагавки это децкие сказки по сравнению с этой новостью.
Это начало развала рашки.
С нашей стороны мы всячески должны побуждать в Рашке межнациональную рознь и подстрекать народы рашки к национально-освободительной войне.
Это кстати и часть нашей национально-освободительной войны.

Фантастическая новость!!! X(



Re: Татарстан (tu)
Дядечко Лао
7 квітня 2017 21:36:45
IP/Host: ---.dhcp-dynamic.FibreOp.nl.bellaliant.net
Татарстан - це взагалі незалежна держава, окупована Московією. Адже в 1992-му році дві третини татарстанців проголосували на референдумі за незалежність своєї країни.


Re: Татарстан (tu)
Южанин
7 квітня 2017 21:50:53
IP/Host: ---.wildpark.net
Значит мы берем Воронежскую область, а Татарстан Самарскую. И у них есть коридор в Европу. B-)



Re: Татарстан (tu)
tyv
7 квітня 2017 21:52:54
IP/Host: 193.161.14.---
Южанин, 7 квітня 2017 21:50:53
Значит мы берем Воронежскую область, а Татарстан Самарскую. И у них есть коридор в Европу. B-)

тільки без населення

_________________
В каждой стране, конечно, есть дураки, но чтобы у дураков была своя страна - это возможно только на Украине (с)

  Профиль  
  
    
#4025  Сообщение 10.04.17, 16:26  
администрация
Аватара пользователя

Регистрация: 18.08.2014
Сообщения: 11342
Откуда: Москва
Благодарил (а): 1789 раз.
Поблагодарили: 2205 раз.
Россия
Re: Вибухи в Єгипті: кількість загиблих зросла до 40
Сергій SV
9 квітня 2017 21:40:32
IP/Host: ---.indulge.volia.net
Кацапи мають померти... Всі :(

_________________
В каждой стране, конечно, есть дураки, но чтобы у дураков была своя страна - это возможно только на Украине (с)

  Профиль  
  
    
#4026  Сообщение 10.04.17, 19:15  
администрация
Аватара пользователя

Регистрация: 18.08.2014
Сообщения: 11342
Откуда: Москва
Благодарил (а): 1789 раз.
Поблагодарили: 2205 раз.
Россия
Re: :bomb: Літак Качинського почав розвалюватися ще в повітрі
mantagio
cьогодні в 18:11
IP/Host: ---.point.lviv.ua
Москалі перед цим обслуговували в себе це корито і могли зробити закладку в корпус і при наближенні до ЕреФІї хуйловці дають радіокоманду на знищення...

_________________
В каждой стране, конечно, есть дураки, но чтобы у дураков была своя страна - это возможно только на Украине (с)

  Профиль  
  
    
#4027  Сообщение 14.04.17, 14:35  
администрация
Аватара пользователя

Регистрация: 18.08.2014
Сообщения: 11342
Откуда: Москва
Благодарил (а): 1789 раз.
Поблагодарили: 2205 раз.
Россия
Re: ну что, зубожiлий украiнець?
kachmar
cьогодні в 08:44
IP/Host: 176.104.228.---
а ось злорадствувати не треба

якби люди бідно не жили, але на ковбасу, яйці і хрін за рік накопить грошей :X

_________________
В каждой стране, конечно, есть дураки, но чтобы у дураков была своя страна - это возможно только на Украине (с)

  Профиль  
  
    
#4028  Сообщение 17.04.17, 15:11  
Ветеран
Аватара пользователя

Регистрация: 26.04.2016
Сообщения: 20728
Откуда: Воронеж
Благодарил (а): 1010 раз.
Поблагодарили: 1019 раз.
полюбуемся на очередного фашистского урода со скотобазы :rzach:
у выродков сокращается кормовая база - выход на тьфупе нашли сразу - пенсам пенсию отменить - на бедных просто плюнуть - это не наша проблема - это мировая проблема
замечательный скот пасётся в бандерблядии
:rzach: :rzach: :rzach:


Не стоит относиться к бедным украинцам как к согражданам

Naffy
Бедность стоит воспринимать как мировую проблему. В той или иной степени бедность есть во всех странах. И между бедным пакистанцем и бедным украинцем нет по большому счету никакой разницы. Возможно они плохо учились в школе, ленились, не получили востребованной профессии, не захотели переучиваться.

Факт в том что успешные и состоявшиеся люди ничего не должны ни бедному пакистанцу, ни бедному украинцу. Между ними нет никакой разницы. И если помогать им как-то, создавать условия, то почему только им одним? Бедных людей куча на земле - африка так вообще голодает всю жизнь. Не понимаю, почему бедность рассматривают только в границах государств? В любой стране где не запрещен интернет можно выучить пайтон и зарабатывать на хлеб с маслом даже не выходя за пределы района.

То есть социал как таковой несправедливо распределять между бедными слоями неравномерно. Ведь мы все живем на одной планете и не важно какой у кого цвет кожи или национальность - все мы розовые внутри

_________________
«Новый мировой порядок при гегемонии США создается против России, за счет России и на обломках России» Бжезинский

  Профиль  
  
    
#4029  Сообщение 18.04.17, 11:12  
администрация
Аватара пользователя

Регистрация: 18.08.2014
Сообщения: 11342
Откуда: Москва
Благодарил (а): 1789 раз.
Поблагодарили: 2205 раз.
Россия
Re: Центр тернополя явно якісь донбасян або кацапи
pavelv
17 квітня 2017 14:51:46
IP/Host: ---.sunnet.com.ua
Слав, 17 квітня 2017 14:48:28

Розгорнути попередні цитати...
Пройди нахуй сєпар

Сепары - это те, кто ждет х у й л о и любит узкий мигок. Я же кацапских выблядков не считаю за людей. Нет хорошего кацапа, всю эту недонацию нужно стереть с лица земли.

_________________
В каждой стране, конечно, есть дураки, но чтобы у дураков была своя страна - это возможно только на Украине (с)

  Профиль  
  
    
#4030  Сообщение 18.04.17, 11:40  
администрация
Аватара пользователя

Регистрация: 18.08.2014
Сообщения: 11342
Откуда: Москва
Благодарил (а): 1789 раз.
Поблагодарили: 2205 раз.
Россия
Когда мы уже Донбасс отвоюем, панове??
Ключник
17 квітня 2017 19:09:33
IP/Host: ---.sunline.net.ua
ну чо за бесхребетность такая?? а?
давайте так .. если мы считаем эту территорию нашей, то надо идти в атаку.. я так считаю



Re: Когда мы уже Донбасс отвоюем, панове??
Ключник
17 квітня 2017 19:12:36
IP/Host: ---.sunline.net.ua
просто поймите правильно .. Эта земля если вернется нам согласно каким то подписанным бумажкам, то мы для жителей этой земли останемся такими же, какими мы есть для них сейчас...



Re: Когда мы уже Донбасс отвоюем, панове??
Ключник
17 квітня 2017 19:13:19
IP/Host: ---.sunline.net.ua
Надо именно отвоевать!!


Re: Когда мы уже Донбасс отвоюем, панове??
Ключник
17 квітня 2017 19:16:27
IP/Host: ---.sunline.net.ua
Там мирный план не прокатит, друзья..Только захват.. признать конфликт внутригосударственным и жесткая зачистка


Re: Когда мы уже Донбасс отвоюем, панове??
Слав
17 квітня 2017 19:20:54
IP/Host: 92.52.189.---
Ключник, 17 квітня 2017 19:09:33
ну чо за бесхребетность такая?? а?
давайте так .. если мы считаем эту территорию нашей, то надо идти в атаку.. я так считаю

перше що треба зробити це треба забанити цього ватного троля н а х у й
друге але так як його ніхто не забанить
то спитаю його ти вже на воєнкоматі?



Re: Когда мы уже Донбасс отвоюем, панове??
Ключник
17 квітня 2017 19:20:56
IP/Host: ---.sunline.net.ua
Если мы не хотим и ничего не предпринимаем для того чтобы вернуть эту землю себе, то нечего людям голову морочить про то что Донбасс и Крым наши



Re: Когда мы уже Донбасс отвоюем, панове??
гонта
17 квітня 2017 19:44:58
IP/Host: 78.11.62.---
варіанти
прийняти їх назад якби нічого не було без сенсу
зробити маленький геноцидік запізно
,років так на сто
шо робити з фауною донбасу?
то населення як було тягарем так і буде



Re: Когда мы уже Донбасс отвоюем, панове??
tom_cat
17 квітня 2017 19:59:35
IP/Host: 37.73.194.---
Поки не забанили - поясню, чому я погоджуюся з ТС про необхідність звільнення Донбасу саме силою.

Якщо в конфлікті одна сторона перемагає силою, вона може іншій нав"язати свої правила просто тому, що вона сильніша. Переможеним залишається два варіанти: змиритися з поразкою (бо вони слабші) або тікати. Тіж преславуті Судети. Або Хорватія. Хтось може уявити реванш сербів в Хорватії? Чи Косово? А от в Боснії, де сторони тупо замирили - як тільки миротворці підуть - все запалає з новою силою. Бо ніхто не визнав себе переможеним.

Тому, якщо ми хочемо тліючий конфлікт на десятки років - то переговори, мирні плани, особливі статуси. Вони далі будуть вважати себе кормільцами, яким просто не повезло, але яких не поставили на коліна. Якщо ж ми хочемо, щоб запанував мир на довго - їх таки треба перемогти силою зброї. Образно кажучи - поставити на коліна. Щоб вони визнали свою поразку.

З Кримом трохи інакше. Він пішов практично безкровно - так і повернеться. Ось побачите. Як преславутий бутерброд Навального.



Re: Когда мы уже Донбасс отвоюем, панове??
Ukulele
17 квітня 2017 20:29:41
IP/Host: ---.dsl.bell.ca
По менталітету донбас і украіна зовсім різні
Украінці звикли самі за себе думати, донбасяне б зочуть щоб за них добрий цар подбав

Тому в кожній украінській хаті були і кури і свині і кролі , а в донбасі були страшні хібари



Re: Когда мы уже Донбасс отвоюем, панове??
Цікава
17 квітня 2017 22:38:34
IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
А ті, хто тут ратує за військове звільнення Донбасу, готові, щоб їх сини/чоловіки загинули там, де більшість населення їх вважає окупантами та хунтою?
Поговоріть з тими, хто повернувся з війни. Вони вам розкажуть багато цікавого про проросійські симпатії навіть тих, хто живе на нашій прифронтовій території.

Нє, нехай "кормільци" наїдяться того руского міра під саму зав'язку.
От поки самі не піднімуться проти окупантів, немає чого їм допомагати.
Нормальні люди звідти виїхали, за нвеличким винятком. А залишилися любителі хуйла, от нехай і моляться на його пику.



tom_cat, 17 квітня 2017 19:40:00
Розгорнути попередні цитати...
Ну, напишу.
В 2014 році в мене в саду був охуєнний урожай. Я якраз почала читати ФУП і побачила, що тут пишуть люди, які переселилися зі сходу, практично без нічого. Мені дуже хотілося поділитися з Вам тими фруктами, але я не ризикнула, бо тут мене ніхто не знав і навряд чи пропозиція була б прийнята. Так от, я зара дуже вдячна внутрішньому голосу, яки стримав мене. Наскільки огидно я би зараз почувалася, що пригощала плодами своїх трудів людей, які втекли до галичан від війни, але продовжують їх зневажати.
Амінь.



Re: Когда мы уже Донбасс отвоюем, панове??
Eugnat
17 квітня 2017 23:38:31
IP/Host: ---.airbites.net.ua
Veni-vidi, 17 квітня 2017 23:31:34
tom_cat, 17 квітня 2017 19:40:00
Молли П, 17 квітня 2017 19:31:50
я за бан в николи :dopovid:
Ну, напишу.
В 2014 році в мене в саду був охуєнний урожай. Я якраз почала читати ФУП і побачила, що тут пишуть люди, які переселилися зі сходу, практично без нічого. Мені дуже хотілося поділитися з Вам тими фруктами, але я не ризикнула, бо тут мене ніхто не знав і навряд чи пропозиція була б прийнята. Так от, я зара дуже вдячна внутрішньому голосу, яки стримав мене. Наскільки огидно я би зараз почувалася, що пригощала плодами своїх трудів людей, які втекли до галичан від війни, але продовжують їх зневажати.
Амінь.

як на мене то зараз ви виглядаєте набагато огиднiше

Це добре, що том_кет така стримана... Інакше зараз би прокльони та промені проносу надсилала невдячним переселенцям, що не визнали пріоритет "мєстних"...



Re: Когда мы уже Донбасс отвоюем, панове??
Veni-vidi
17 квітня 2017 23:55:54
IP/Host: 31.135.135.---
Eugnat, 17 квітня 2017 23:38:31
Розгорнути попередні цитати...
Це добре, що том_кет така стримана... Інакше зараз би прокльони та промені проносу надсилала невдячним переселенцям, що не визнали пріоритет "мєстних"...

тада. Фiгажсiбє. Людинi дуже хотілося поділитися фруктами.
А тут така чорна невдячнiсть.
Не подiлилась, правда..
Але не забула про души своєй прєкрисниє пориви i розказала при нагодi



Re: Когда мы уже Донбасс отвоюем, панове??
Eugnat
17 квітня 2017 23:57:27
IP/Host: ---.airbites.net.ua
Veni-vidi, 17 квітня 2017 23:55:54
Розгорнути попередні цитати...
тада. Фiгажсiбє. Людинi дуже хотілося поділитися фруктами.
А тут така чорна невдячнiсть.
Не подiлилась, правда..
Але не забула про души своєй прєкрисниє пориви i розказала при нагодi

Це ж три роки тримала в собі, переживала, мабуть, через нереалізований запас доброти...



Re: Когда мы уже Донбасс отвоюем, панове??
Eugnat
cьогодні в 00:37
IP/Host: ---.airbites.net.ua
гонта, cьогодні в 00:36
так ніхто і не відповів шо з населенням робити

Молодь виховувати і тримати там військовий контингент чималий. Інших доведеться терпіти.



Re: Когда мы уже Донбасс отвоюем, панове??
гонта
cьогодні в 00:46
IP/Host: 78.11.62.---
Eugnat, cьогодні в 00:37
Розгорнути попередні цитати...
Молодь виховувати і тримати там військовий контингент чималий. Інших доведеться терпіти.

без сенсу
легше замурувати нах



Re: Когда мы уже Донбасс отвоюем, панове??
Eugnat
cьогодні в 00:53
IP/Host: ---.airbites.net.ua
гонта, cьогодні в 00:51
Розгорнути попередні цитати...
землі землею а фауна фауною
зараз не початок 20ст шоб можна було погеноцидити

Ніхто нікого не буде геноцидити, не треба мріяти.



Re: Когда мы уже Донбасс отвоюем, панове??
T.Blair.
cьогодні в 02:19
IP/Host: ---.bb.sky.com
Eugnat, cьогодні в 00:48
Розгорнути попередні цитати...
Навіщо? Це українська земля. А ти емігрант-ковбасник, тому так легко землею розкидаєшся. Сиди собі у Швеції та не переймайся українськими проблемами.

якщо Гонті дати 90 моргів тої омріяної земельки в Лугандії, то він сам голіруч звільнить її від москалів. :gigi:


Re: Когда мы уже Донбасс отвоюем, панове??
T.Blair.
cьогодні в 02:21
IP/Host: ---.bb.sky.com
Eugnat, cьогодні в 00:53
Розгорнути попередні цитати...
Ніхто нікого не буде геноцидити, не треба мріяти.

есть методьі (с)
такі що жосткій ваті жити би було дуже некомфортно (хоч і все законно без геноцидів, катувань і Абу-Грейбів) так що легше просто звалити в Ватостан з квитком в 1 сторону.
а помірні будуть жити, ну шипіти плюватися, а з часом може заспокоюяться.



Re: Когда мы уже Донбасс отвоюем, панове??
Jacob
cьогодні в 04:05
IP/Host: 209.49.71.---
Ключник, 17 квітня 2017 19:13:19
Надо именно отвоевать!!

Мысль понятна, но куда спешить?
После того как вымрут овощи, посеянные Януковичем, имхо, можно будет и не воевать. B-)

_________________
В каждой стране, конечно, есть дураки, но чтобы у дураков была своя страна - это возможно только на Украине (с)

  Профиль  
  
    
#4031  Сообщение 18.04.17, 20:39  
Старожил

Регистрация: 23.08.2014
Сообщения: 8824
Благодарил (а): 250 раз.
Поблагодарили: 292 раз.
Россия
Re: а почему в диктаторской фашиской россии машины в 2-3 раза дешевле чем в свободной украине?

Geo

cьогодні в 10:58
IP/Host: ---.ucloud.ua

Steeple, cьогодні в 10:53

в нас 1.5 авто на тис населення
в кацапів 10 авто на тис населення

Мабуть треба ще підняти акцизи, щоб підтримати нац виробника

Средняя температура по больнице, называется.

Как живет российская глубинка, можете погуглить. В фотографиях. А потом поговорим про машины. У них машин в 10 раз больше продается. У нас унитазов в 50 раз больше продается.

  Профиль  
  
    
#4032  Сообщение 18.04.17, 23:44  
Ветеран

Регистрация: 26.09.2014
Сообщения: 12375
Благодарил (а): 0 раз.
Поблагодарили: 407 раз.
Диман писал(а):
Как живет российская глубинка, можете погуглить. В фотографиях. А потом поговорим про машины. У них машин в 10 раз больше продается. У нас унитазов в 50 раз больше продается.

Вместо того, чтобы в 10 раз больше ездить, они в 50 раз больше срут.

  Профиль  
  
    
#4033  Сообщение 19.04.17, 07:30  
Старожил

Регистрация: 18.08.2014
Сообщения: 8948
Откуда: Город нашенский
Благодарил (а): 399 раз.
Поблагодарили: 397 раз.
Россия
Джиломан писал(а):
Диман писал(а):
Как живет российская глубинка, можете погуглить. В фотографиях. А потом поговорим про машины. У них машин в 10 раз больше продается. У нас унитазов в 50 раз больше продается.

Вместо того, чтобы в 10 раз больше ездить, они в 50 раз больше срут.
Вот ведь людям делать нех, как вести статистический учёт продажи унитазов. Интересно, откуда у них данные о продаже унитазов в России.

_________________
Никогда мы не будем братьями. (с)

  Профиль  
  
    
#4034  Сообщение 19.04.17, 10:10  
Ветеран

Регистрация: 21.08.2016
Сообщения: 15153
Откуда: Москва
Благодарил (а): 7145 раз.
Поблагодарили: 795 раз.
Джиломан писал(а):
Диман писал(а):
Как живет российская глубинка, можете погуглить. В фотографиях. А потом поговорим про машины. У них машин в 10 раз больше продается. У нас унитазов в 50 раз больше продается.

Вместо того, чтобы в 10 раз больше ездить, они в 50 раз больше срут.
phpBB [media]

  Профиль  
  
    
#4035  Сообщение 20.04.17, 20:56  
администрация
Аватара пользователя

Регистрация: 18.08.2014
Сообщения: 11342
Откуда: Москва
Благодарил (а): 1789 раз.
Поблагодарили: 2205 раз.
Россия
Турчинов грить,шо кацапы полезуть...
Wolter
cьогодні в 12:46
IP/Host: ---.zp.velton.ua
"Російська Федерація на військових навчаннях відпрацьовує прийоми захоплення і утримання міст, а також формування ударних груп для оточення сил противника.

Про це в четвер заявив секретар РНБО Олександр Турчинов на презентації програми "Стратегічне лідерство: сектор безпеки і оборони України", передає LIGA.net.

"Тільки протягом березня-квітня цього року в Західному військовому окрузі Росії проведено ряд командно-штабних навчань із залученням до 45 тисяч військовослужбовців. Відпрацьовано тактичні прийоми захоплення і утримання міст, формування ударних груп для оточення сил противника", – розповів він.

Турчинов зазначив, що Російською Федерацією для перекидання на великі відстані особового складу і озброєння ЗС РФ міністерство транспорту і підприємство "Российские железные дороги" додатково закуповують 300 тисяч універсальних вагонів.

За словами секретаря РНБО, указом російського президента Володимира Путіна з 1 липня передбачено збільшення чисельності військовослужбовців збройних сил РФ, які складуть майже 1,9 млн солдатів.

Як повідомлялося, Турчинов також заявив, що Росія продовжує готуватися до повномасштабної війни, нарощує військову міць і активно збільшує свою армію."
=============================
И шо ви думаете за этого гуся? Х у й л о таки полезеть? Оно,по-моему,иопнулось окончательно
.


Re: Турчинов грить,шо кацапы полезуть...
гипофиз
cьогодні в 12:53
IP/Host: 62.216.63.---
Расстрелять его накуй. И вся недолга.



Re: Турчинов грить,шо кацапы полезуть...
Plzen
cьогодні в 12:55
IP/Host: ---.cust.vodafone.cz
300 тисяч вагонів, це ж реально дофіга.



Re: Турчинов грить,шо кацапы полезуть...
Profilaktik
cьогодні в 12:57
IP/Host: ---.dialup.umc.net.ua
Турчинов лучше бы рассказал что делать Украине и гражданам в этом случае.



Re: Турчинов грить,шо кацапы полезуть...
pavelv
cьогодні в 13:03
IP/Host: ---.nbi.com.ua
Profilaktik, cьогодні в 12:57
Турчинов лучше бы рассказал что делать Украине и гражданам в этом случае.

Резать кацапскую вату. Я десяток знаю из своего окружения или родственников, которые русских выблядков до сих пор считают братьями или по-родственному общаются с этими генетическими уродами, ездят в Хуйлостан работать.
Все твари записаны, с удовольствием сдам всех, да и лично не пртив уничтожать кАзлАмордых свинособак.
Им не место на планете Земля (тем, для которых путин - не Хуйло).



Re: Турчинов грить,шо кацапы полезуть...
Hardrock_feller_Kiyv
cьогодні в 13:04
IP/Host: ---.client.telesystems.ua
у них весь парк вагонов, в том числе и открытых и цистерн, 1млн 200тыс.
А тут за год 300тыс сделают однотипных. Ага аж бегом. По одной тысяче в день



Re: Турчинов грить,шо кацапы полезуть...
щді
cьогодні в 13:18
IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
Реальные доходы россиян сокращаются уже три года подряд. C января по март 2017 года упали по сравнению с таким же периодом за 2016 год еще на 0,2%.
---
"Реальні доходи населення за перший квартал збільшились приблизно на 20%", - Гройсман
Гниють.

Україна відроджуются, москалі й далі гниють.



Re: Турчинов грить,шо кацапы полезуть...
Задармапродавши
cьогодні в 13:33
IP/Host: ---.gpon.dyn.kh.velton.ua
Я чекаю лише, щоб Лугандон став Абхазією і від*є... ся від нас.



Re: Турчинов грить,шо кацапы полезуть...
Tyras
cьогодні в 13:35
IP/Host: 46.33.49.---
много сигналов, что агрессор серьезно готовится к масштабному вторжению ближе к июню месяцу.



Re: Турчинов грить,шо кацапы полезуть...
MayDawn
cьогодні в 13:47
IP/Host: ---.193.109.240.cl.ipnet.ua
Саме на часі проводити масштабні навчання всіх мобілізаційних ресурсів. Системно розгорнути на пік вірогідного вторгнення максимальну кількість, розробити або уточнити плани форсованого розгортання додаткових резервів (пенсіонерів-силовиків, ГО мілітарної спрямованності, молодіжні військово-спортивні організаіції, волонтерські та патріотичні обєднання). Все робити в комплексі, як централізовано, так і з вірогідною втратою керованості - тобто автономно але узгоджено та сплановано ще до початку вторгнення. Якщо зараз ГШ та військові комісаріати не будуть сидіти цілодобово працюючи над плануванням та організацією - лиха не оберемося. На граблі наступати - себе не поважати.
Порошенко - ГК - віддавай необхїідні вказівки, а не тільки базікай. Хоча міжнародна підтримка теж потрібна - все вирішать перші години протистояння. А готовності я особисто не відчуваю...



Re: Турчинов грить,шо кацапы полезуть...
Серяк
cьогодні в 13:58
IP/Host: ---.dialup.umc.net.ua
Саме час оформити біометрику. Ще й "сервіс" запрацював. Одне до одного.
ТО машині провести і т.п. Щоб потім теща з заднього ряду мвтюками не крила.



Re: Турчинов грить,шо кацапы полезуть...
Десантник
cьогодні в 14:02
IP/Host: 130.180.218.---
MayDawn, cьогодні в 13:47

Саме на часі проводити масштабні навчання всіх мобілізаційних ресурсів. Системно розгорнути на пік вірогідного вторгнення максимальну кількість, розробити або уточнити плани форсованого розгортання додаткових резервів (пенсіонерів-силовиків, ГО мілітарної спрямованності, молодіжні військово-спортивні організаіції, волонтерські та патріотичні обєднання). Все робити в комплексі, як централізовано, так і з вірогідною втратою керованості - тобто автономно але узгоджено та сплановано ще до початку вторгнення. Якщо зараз ГШ та військові комісаріати не будуть сидіти цілодобово працюючи над плануванням та організацією - лиха не оберемося. На граблі наступати - себе не поважати.
Порошенко - ГК - віддавай необхїідні вказівки, а не тільки базікай. Хоча міжнародна підтримка теж потрібна - все вирішать перші години протистояння. А готовності я особисто не відчуваю...

Чувак, да ты прямо Жуков, Толбухин и Малиновский в одном флаконе...



Re: Турчинов грить,шо кацапы полезуть...
патріот
cьогодні в 14:11
IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
Він це два роки вже говорить. Для чого? А для того щоб українець не про пенсії балакав мізерні, не про ціни захмарні майже на все життєво необхідне, не про медицину та все що навколо неї робиться, не про злодіїв на всіх щабелях влади де чим вище щабель тим більший злодій, не про зняття мораторію на продаж с/г землі. Комсюк бувший добре знає прийоми совіцкої, читай кацапської, пропоганди і вміло ними користується. Адже перестали говорити і обурюватися по діамантовим прокурорам, панамськими патрійотами, банковою чи правільніше сказати антибанківською діяльністю гонтарєвої, рюкзаками для військових, е-деклараціями торішніми і сьогоднішніми. Якщо зібрати і описати всі пройоби влади з часів початку гетьманства петра 1-го і викласти такий матеріал в інет то буде ядерна :bomb: Дивуюся, що до цього часу нікому із журналюг-пронир не прийшло в голову така ідея - зібрати, починаючи з верхівки влади і до рівня райдержадміністрацій , матеріали по всім епізодам, що підпадають під кримінальний закон та антиморальну поведінку з обов'зковою вказівкою прізвищ фігурантів і видати мільйоним тиражем книгу та роздати безкоштовно українцям напередодні найближчих виборів. Можливо така інформація дозволила би людям не помилитися при виборі достойного кандидата.
Ось така зрада.
А чи нападе )(уйло, чи ні, то виходячи із дій влади по зміцненню обороноздатності можна однозначно дати відповідь що ні. Та й сам )(уйло розуміє, що пряма агресія тільки лише стрімко пришвидшить його власний кінець.



Re: Турчинов грить,шо кацапы полезуть...
Серяк
cьогодні в 14:27
IP/Host: ---.dialup.umc.net.ua
Задармапродавши, cьогодні в 14:03
Розгорнути попередні цитати...
І що? Тікати будеш?

А що ще лишається робити розумній людині?
Хай он син Пороха воює.



Re: Турчинов грить,шо кацапы полезуть...
Десантник
cьогодні в 14:38
IP/Host: 130.180.218.---
думаю, что если амеры е б а н у т по чучхе, х у й л о таки открыто е б а н ё т по нам :(



Re: Турчинов грить,шо кацапы полезуть...
Wolter
cьогодні в 14:39
IP/Host: ---.zp.velton.ua
Я знаю одно: из Запорожья не побегу. И под кацапами жить не буду. Всё...кончилось... это уже граница смысла жизни. Думаю,что оружие получу и буду по мере своих слабых сил... Может кого прихвачу... Ни за что не отдам им город!!!


Re: Турчинов грить,шо кацапы полезуть...
pavelv
cьогодні в 15:04
IP/Host: 195.245.253.---
Raindrop, cьогодні в 14:34
Розгорнути попередні цитати...
часом не ви були проти тролінгу на тему жертв в пітерському метро?

Ні, був забанений за цю невинну фразу: "Детей жалко, да. Свинособачих личинок нет. Разве можно убиваться, травя тараканью семью с детишками? Такое же отношение к этой стране (даже не нации, стране) выродков. Это НЕ ЛЮДИ!"
https://forum.pravda.com.ua/in ... 97577

Моя думка щодо кАзЛамордих свинособачих виблядків не змінилась.



Re: Турчинов грить,шо кацапы полезуть...
Георгиу
cьогодні в 15:06
IP/Host: ---.111.91.114.bilink.ua
Profilaktik, cьогодні в 12:57

Турчинов лучше бы рассказал что делать Украине и гражданам в этом случае.

Вот что я написал на форуме,где подавляющее большинство-россияне.
............
Сообщение проходит проверку модератором.

ТИЛЬ. (Тijl) писал(а) в ответ на сообщение:
>
> Готовься Георгиу , скоро 5 Украинский фронт откроем . От ужо вы вас погоняем по лесам так зайцев .

Прилезите,это мы откроем этот фронт ВЕЗДЕ! И будем вас убивать не только в военной форме! Да так,чтобы в военной форме взыли и потребовали возвратить их домой.чтобы их не убивали на Украине и их всех родственников подряд,не выбирая пола и возраста на России!
Заодно и всех вставших вам на службу и их всего семейства.
Будет вам как хуту и тутси!
По расчётам всех штабов НАТО и у вас,вы имели все шансы и возможности в 2014 году в несколько дней сделать блицкриг по Украине!!!
Все эти планы СЛОМАЛА САМООРГАНИЗАЦИЯ патриотов-украинцев!!!
Они сделали ВОЕННОЕ ЧУДО!

И даже ЕСЛИ.вы полномасштабно войдёте в Украину,ЕСЛИ сумеете её оккупировать и разгромить украинскую армию и занять Киев,ВОЙНА НА ЭТОМ НЕ ЗАКОНЧИТСЯ!
Мы вас постепенно всё равно будем убивать до тех пор.пока у вас не будет кого ставить под ружьё! В некотором роде это будет геноцид наших врагов.
И не надейтесь,что мои слова это просто диванный трёп!
Вы ЗРЯ для себя разбудили в украинцах смертельную ненависть к себе!



Re: Турчинов грить,шо кацапы полезуть...
Wolter
cьогодні в 15:08
IP/Host: ---.zp.velton.ua
Они дальше Лозовой не пройдут. Завязнут и будут уничтожены. Даже,если не полностью,но просто завязнут-им хана. И Крым вернем. Нам 15 дней надо продержаться.

_________________
В каждой стране, конечно, есть дураки, но чтобы у дураков была своя страна - это возможно только на Украине (с)

  Профиль  
  
    
#4036  Сообщение 20.04.17, 20:57  
администрация
Аватара пользователя

Регистрация: 18.08.2014
Сообщения: 11342
Откуда: Москва
Благодарил (а): 1789 раз.
Поблагодарили: 2205 раз.
Россия
санитара!!!!!! :yahoo:
срочно санитара диванным укропатриётам!!!!!!!!!!!!

_________________
В каждой стране, конечно, есть дураки, но чтобы у дураков была своя страна - это возможно только на Украине (с)

  Профиль  
  
    
#4037  Сообщение 20.04.17, 21:01  
Ветеран
Аватара пользователя

Регистрация: 04.09.2014
Сообщения: 31066
Благодарил (а): 112 раз.
Поблагодарили: 679 раз.
Украина
Я думаю, что ФУП не просто форум свинорылов.
Это форум свинорыловских ДОЛПОЕПОВ.

_________________
14.04.2017
_vortex_ написал
" на этой неделе с 90% вероятностью по КНДР ударят"

  Профиль  
  
    
#4038  Сообщение 20.04.17, 21:05  
Ветеран
Аватара пользователя

Регистрация: 26.04.2016
Сообщения: 20728
Откуда: Воронеж
Благодарил (а): 1010 раз.
Поблагодарили: 1019 раз.
три диванные гниды - особо поганым ядом захлёбываются :rzach:
pavelv - Георгиу - Wolter - три бугатыря укрожопого разлива :rzach:

_________________
«Новый мировой порядок при гегемонии США создается против России, за счет России и на обломках России» Бжезинский

  Профиль  
  
    
#4039  Сообщение 20.04.17, 21:10  
Ветеран

Регистрация: 21.08.2016
Сообщения: 15153
Откуда: Москва
Благодарил (а): 7145 раз.
Поблагодарили: 795 раз.
6ляяяя, неужели они верят в то, что пишут? На ФУПе регистрируют только со справкой от психиатра? :zed:

  Профиль  
  
    
#4040  Сообщение 20.04.17, 21:12  
Ветеран
Аватара пользователя

Регистрация: 04.09.2014
Сообщения: 31066
Благодарил (а): 112 раз.
Поблагодарили: 679 раз.
Украина
Летчик-налетчик писал(а):
6ляяяя, неужели они верят в то, что пишут? На ФУПе регистрируют только со справкой от психиатра? :zed:

некоторые верят.

Причем на ФУПе (я иногда заглядываю) и женщины "патриотки" не менее епанутые. :rzach:

_________________
14.04.2017
_vortex_ написал
" на этой неделе с 90% вероятностью по КНДР ударят"

  Профиль  
  
    
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 5587 ]  Стрaница Пред.  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 280  След.

   Похожие темы   Автор   Ответы   Последнее сообщение 
В этой теме нет новых непрочитанных сообщений. «Мой лицо уже в крови». Как соседи Сталина реагируют на ссору с Россией ...

Караганда

374

25.03.24, 11:54

В этой теме нет новых непрочитанных сообщений. Поляки: украинцы вроде бы наши соседи, но у них какой-то другой менталитет... Они постоянно чего-то требуют, они постоянно попрошайничают, им только дай, дай, дай.

Saruman

5

14.02.24, 06:59

В этой теме нет новых непрочитанных сообщений. форумные хохлы, проявите сознательность!

termit

21

11.01.24, 21:58

В этой теме нет новых непрочитанных сообщений. форумные хохлы

termit

11

15.12.23, 18:37




[ Time : 0.246s | 20 Queries | GZIP : Off ]