Ігор Мосійчук, [20.11.19 22:45]
Тези до завтрішньої прес-конференції Давида Арахамії.
Пише Ольга Мельник з Здолбунова (стилістика збережена):
Я це лишила на сторінці Давіда Арахамії. Знаю Вас, як порядну людину. Думаю, вам теж буде цікаво:
David Braun прочитайте цей комент, будь ласка.
Те, що Іванісов сидів по вказаній статті - правда 100%. Мені про це стало відомо від родича в СБУ Рівненщини ще в 2012 році. Тоді я та Іванісов були разом у певній політичній силі. І мій родич казав, дослівно "з ким ти зв"язалася". Потім Іванісов десь зник. Кажуть, був у Києві. А далі відбулося наступне. Коли формували список кандидатів від СН, Іванісов все порішав з куратором Рівненщини Дімою Соломчуком. Потім, як Ви самі знаєте, з ОПУ через Баканова прийшов запит на всі обласні управління СБУ дати об"єктивку по кожному з потенційних кандидатів від СН. Тоді відбулося саме цікаве. На той час виконуючим обов"язки СБУ Рівненщини вже був перший зам начальника служби Юрій Петруняк. Соломчук попросив у нього, щоб Петруняк дав на Київ інфу, що всі кандидати від Рівненщини бусінкі, а не чорти. Взамін Соломчук пообіцяв Петруняку, що той стане начальником управління. Петруняк повівся на цю фігню від Діми і інфу про Іванісова, як і про інших уродів від Рівненщини, не подав. Те, що він це знав - 100%. Хто такі нардепи від Рівненщини Ви вже бачите самі. По Літвінєнку був зашквар. Буде ще, бо Ви самі бачите, що цей спіртовік - чорт. Чекайте ножа в спину і від Аліксійчука. Про цього тіпа інтілігєнта баагато може розказати його перша дружина...Моя порада. Баканов має вже дзвонити Петруняку на Рівне, брати його за яйця і щоб той дав чесну обєктивку на Рому. Не виключаю, що Петруняку ще не дзвонив Соломчук з проханням не здавати його. Що пропонував взамін - не знаю. Може навіть дозволити зробити з собою те, що Іванісов колись зробив із тією дитиною (це чорний гумор)... Насамкінець моя Вам порада. Зберіться своєю групою нормальних-адекватних і придумайте, як швиииденько вийти з цього кола. І втікайте, поки не пізно. Бо куди воно все йде і чим це закінчиться - Ви вже знаєте краще мене. Ростов не резиновий, як дупа Іванісова.
+++++++++++++++++++++++++++
Игорь Мосийчук, [20.11.19 22:45]
Тезисы к завтрашней пресс-конференции Давида Арахамии.
Пишет Ольга Мельник из Здолбунова (стилистика сохранена):
Я это оставила на странице Давида Арахамии. Знаю Вас, как порядочного человека. Думаю, вам тоже будет интересно:
David Braun прочитайте этот комент, пожалуйста.
То, что Иванисов сидел по указанной статье - правда 100%. Мне об этом стало известно от родственника в СБУ Ровенщины еще в 2012 году. Тогда я и Иванисов были вместе в определенной политической силе. И мой родственник говорил, дословно "с кем ты зв"язалася". Потом Иванисов где-то исчез. Говорят, был в Киеве. А дальше произошло следующее. Когда формировали список кандидатов от СН, Иванисов все порешал с куратором Ровенщины Димой Соломчуком. Потом, как вы сами знаете, из ОПУ через Баканова пришел запрос на все областные управления СБУ дать объективку по каждому из потенциальных кандидатов от СН. Тогда произошло самое интересное. На то время исполняющим обязанности СБУ Ровенщины уже был первый зам начальника службы Юрий Петруняк. Соломчук попросил у него, чтобы Петруняк дал на Киев инфу, что все кандидаты от Ровенщины бусінкі, а не черти. Взамен Соломчук пообещал Петруняку, что тот станет начальником управления. Петруняк повелся на эту фигню от Димы и инфу о Иванисова, как и о других уродах от Ровенщины, не подал. То, что он это знал - 100%. Кто такие нардепы от Ровенщины Вы уже видите сами. По Литвиненко был зашквар. Будет еще, потому что вы сами видите, что этот спиртовик-черт. Ждите ножа в спину и от Аліксійчука. Об этом типе интилигента багато может рассказать его первая жена...Мой совет. Баканов имеет уже звонить Петруняку на Ровно, брать его за яйца и чтобы тот дал честную обєктивку на Рому. Не исключаю, что Петруняку еще не звонил Соломчук с просьбой не сдавать его. Что предлагал взамен - не знаю. Может даже позволить сделать с собой то, что Иванисов когда-то сделал с тем ребенком (это черный юмор)... Напоследок мой Вам совет. Соберитесь своей группой нормальных-адекватных и придумайте, как швиииденько выйти из этого круга. И убегайте, пока не поздно. Ибо куда оно все идет и чем это закончится - Вы уже знаете лучше меня.
Ростов не резиновый, как жопа Иванисова.
_________________ Winter Is Coming
|