Выборы президента Украины 2019

[ Сообщений: 44 ]  Стрaница Пред.  1, 2, 3  След.

Президентом Украины на выборах 2019 г. станет:
Владимир Зеленский 32%  32%  [ 7 ]
Oldmerin, Nickey, hunta, Maxsbor, Гость, саня
Юлия Тимошенко 23%  23%  [ 5 ]
LeDokoL, mik, Гость, gogun, Спутник
Петр Порошенко 41%  41%  [ 9 ]
system, sanyok, Robat-Ibobat, vasis, Vadikan, Wudu2, Redoutable, sulla, Боян
Юрий Бойко 0%  0%  [ 0 ]
Анатолий Гриценко 0%  0%  [ 0 ]
Олег Ляшко 5%  5%  [ 1 ]
Чупакабра
Всего голосов : 22
Автор  

Благодарил (а): 369 раз.
Россия
к сожалению свин сдувается.

вангую, что выберут зеленского, но он будет не более чем зиц-председателем при коломойском

Теги
Выборы президента Украины 2019

Благодарил (а): 369 раз.
Россия
pomudrun
Цитата:
http://ratinggroup.ua/research/ukraine/monitoring_elektoralnyh_nastroeniy_ukraincev_fevral_2019.html

МОНІТОРИНГ ЕЛЕКТОРАЛЬНИХ НАСТРОЇВ УКРАЇНЦІВ. ЛЮТИЙ 2019

• За результатами опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг» у лютому 2019 року дві третини опитаних вважають, що справи в Україні йдуть у неправильному напрямку, натомість кожен п’ятий вважає, що – у правильному (з початку року останній показник виріс з 14 до 21%).

• Тільки 10% вважають, що за останні 12 місяців економічне становище в Україні покращилося, 60% – відчули погіршення. Важливо зауважити, що за останні 5 років останній показник зменшився з 86 до 60%, водночас, зросла кількість респондентів, які вважають, що ситуація не змінилася (з 11 до 27%).

• При цьому, динаміку змін власного матеріального становища респонденти оцінюють відносно краще, ніж країни. 12% респондентів відчули покращення економічного становища своєї сім’ї за останні 12 місяців, половина – погіршення, 36% – не відчули змін.

• З початку року зросла мобілізація виборців. Майже 85% (проти 76% у грудні) опитаних зазначили, що однозначно чи скоріше мають намір взяти участь у виборах Президента України. Відносно вищі темпи росту охочих голосувати зафіксовано на Півдні та Сході країни.

• Лідером президентського рейтингу є В.Зеленський, якого підтримують 25,1% тих, хто визначився та має намір голосувати. Другу позицію ділять між собою П.Порошенко (16,6%) та Ю.Тимошенко (16,2%). За Ю.Бойка готові віддати свої голоси 11,3%, А.Гриценка – 7,7%, О.Ляшка – 5,6%, А.Садового – 3%, Є.Мураєва – 2,5%, І.Смешка – 2,5%. Майже по 2% набирають О.Шевченко, Р.Кошулинський та О.Вілкул.

• За останній місяць зріс рейтинг В.Зеленського, П.Порошенка та Ю.Бойка. Невелике зменшення відбулося у рівні підтримки Ю.Тимошенко. Електоральні показники інших кандидатів не зазнали відчутних змін. Водночас, протягом останнього місяця відчутно зросла частка респондентів, які не визначилися з вибором (з 15 до 25%).

• В.Зеленський має відносно кращі електоральні позиції серед виборців Півдня та Сходу, є лідером електоральних рейтингів у містах України. П.Порошенко лідирує на Заході країни. Ю.Тимошенко зберігає найкращі позиції в Центрі, де ділить першість з В.Зеленським.

• В.Зеленський та Ю.Тимошенко мають найвищий потенціал електорального росту (т.зв. «другий вибір») – їх готові підтримати по 7% виборців, за умови, якщо їхні фаворити не братимуть участі у виборах. У П.Порошенка і А.Гриценка – по 4%.

• 24% опитаних вважають, що наступним президентом буде П.Порошенко. У перемогу Ю.Тимошенко вірять 19%, В.Зеленського – 17%. За останній місяць значно зросла віра у перемогу Зеленського. Також позитивну динаміку у цьому рейтингу мають показники Порошенка. Показники Тимошенко на рівні грудня. При цьому молодь вірить у перемогу Зеленського, люди старшого віку – у перемогу Порошенка і Тимошенко.

• Антирейтинг очолює П.Порошенко: майже половина опитаних заявили, що не проголосують за нього за жодних обставин.

• Моделювання другого туру дало наступні результати: Ю.Тимошенко тримає першість у парі з П.Порошенком (31% проти 24%). Водночас, В.Зеленський – як у парі з П.Порошенком (42% проти 24%), так і з Ю.Тимошенко (37% проти 24%).

• Рейтинг партій очолює партія Слуга народу, яку підтримують 21,5% тих, хто визначився та має намір голосувати. Батьківщину підтримують – 18,7%, БПП Солідарність – 14,2%, Опозиційну платформу – 10,5%, Громадянську позицію – 6,2%, Самопоміч – 5,5%. Близько 4% підтримують Радикальну партію та Свободу, близько 3% - партію Наші, близько 2% - Опозиційний блок та УКРОП.

• Цікаво, що В.Зеленський та П.Порошенко мають значно кращу електоральну підтримку, ніж Слуга народу та БПП. Аналогічно у А.Гриценка та О.Ляшка. На відміну від Ю.Тимошенко та А.Садового, чиї персональні рейтинги гірші, ніж показники Батьківщини та Самопомочі.

Аудиторія: населення України від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2%. Терміни проведення дослідження: 19-28 лютого 2019 р.

дерьмова детектед

Благодарил (а): 488 раз.
Россия
А мож и никого не выберут)

Благодарил (а): 274 раз.
Россия
кого бы не выбрали скаклы, все равно он (она) будет говно. Ибо так было всю незалежность ! :buba они убили себя в 1991.

Благодарил (а): 102 раз.
Azerbaijan
hunta писал(а):
при коломойском
Кстати эмоционально-симпатичный юморной кекс :rzach:

Победит Зеленский, но я буду за Пороха голосовать ... :sh:

Откуда: Плюк—планета № 215 в Тентуре галактики "Кин-дза-дза" в Спирали.
Благодарил (а): 2901 раз.
СССР
Зденик писал(а):

О мля... Зденик нарисовался...

Наше вас с кисточкой!!! :sh:

Зденик нарисовался...

я не надолго :buba

Благодарил (а): 55 раз.
Зденик писал(а):
А из каких соображений? Если не секрет...

Откуда: Плюк—планета № 215 в Тентуре галактики "Кин-дза-дза" в Спирали.
Благодарил (а): 2901 раз.
СССР
Сварог писал(а):
Зденик писал(а):
А из каких соображений? Если не секрет...

Ukraine must die :comando

А из каких соображений?

я за стабильность

Благодарил (а): 122 раз.
Angola
Зденик писал(а):
Сварог писал(а):
А из каких соображений?

я за стабильность
Да, стабильный пизDец!!! Это круто! :zed:

Благодарил (а): 1 раз.
Украинский президент Петр Порошенко готов приползти на коленях к российскому лидеру Владимиру Путину, чтобы тот помог ему выиграть предстоящие выборы. Несмотря на то, что президент России уже несколько раз сообщил о том, что не желает участвовать в предвыборной борьбе Порошенко, тот регулярно напоминает о себе.
На сей раз олигарх поднял тему целостности Украины. Как сообщили в пресс-службе украинского лидера, он обратился к Путину, пишет «Русская весна».
«Мы, украинцы, будем биться за то, чтобы вернуть украинскую землю обратно в Украину, а украинский флаг и украинский суверенитет вернуть на оккупированные территории. Слушайте, мы не отдадим ни Крым, ни Донбасс, ни Одессу, ни море - ни Черное, ни Азовское, ни наш суходол», - заявил президент.
Интересно, что именно таким образом президент-олигарх пытается привлечь к себе внимание. Он не может похвастаться какими-то высокими результатами и прибегает к самой обычной манипуляции.
Порошенко пытается показать себя перед народом сильным лидером. Мол, он может говорить на равных даже с президентом великой державы.
Впрочем, население, по крайней мере, его часть, против того, чтобы олигарх продолжал возглавлять страну. Вчера в центре Киева националисты разместили огромный баннер с призывами посадить за решетку Петра Порошенко и замсекретаря Совета национальной безопасности и обороны Олега Гладковского и его сына Игоря.
Читать полностью: http://www.km.ru/world/2019/03 ... utinu

Благодарил (а): 323 раз.
СССР
Oldmerin писал(а):
pomudrun писал(а):
Изображение

Паноптикум, блять! Ни одного умного литца.
Умное литцо не признак ума

Благодарил (а): 3 раз.
Россия
Бенелявдов писал(а):
Умное литцо не признак ума

Ну не скажи! Лично я умного чела вижу сразу, особенно, если у него и литцо умное.

Благодарил (а): 323 раз.
СССР
Зденик писал(а):
Назло что ли?

Благодарил (а): 1 раз.
pomudrun писал(а):
Изображение
только у Зеленского на фоне фотографии горят лампочки - это знак :rzach:

Благодарил (а): 3 раз.
Россия
Зденик писал(а):

Боже! Какое щясте, шо я в этой вакханалии не участвую!

Благодарил (а): 6693 раз.
СССР
Напоминаю -победитель получает все украинские долги

-

Благодарил (а): 488 раз.
Россия
Спутник писал(а):
Напоминаю -победитель получает все украинские долги
Ошибочка, победятел сваливает, а долги будут отдавать обычные каклы...

[ Сообщений: 44 ]  Стрaница Пред.  1, 2, 3  След.

[ Time : 0.161s | 26 Queries | GZIP : Off ]