Зорян Шкиряк
10 ч ·
Голодування - це круто і дуже корисно! Беззаперечно підтримую тих людей (і політиків теж), котрі йдуть на такий крок і дбають про своє здоров'я. Так тримати!
Це прекрасний засіб очищення організму від шлаків, можливість позбавитися зайвої ваги і нормалізація функціонування усіх внутрішніх органів. Крім того, справжнє голодувння дає можливість заспокоїти свій, завантажений різними дурницями розум, зняти симптоми тривоги і привести власні думки в стан розважливості та адекватності.
Особисто я, за систематичне голодування для всіх і вітаю такі рішення.
Звичайно, для тих хто це робить вперше, краще проконсультуватися з лікарем.
Головне, щоб це було реальне голодування, а не бла-бла-бла заради банального інформаційного перформенса для власного політичного піару). У декого вже було раніше і не раз, пам'ятаєте))...
Бо якщо після такого "голодування" + 10 кг - це лажа, вибачте).
Отже, голодуймо разом хоч добу на тиждень, друзі). Це актуально і дуже корисно для покращення нашого фізичного стану.
Здорова нація і фізично здоровий політикум - це надважливий елемент на шляху до побудови успішної України!
https://www.facebook.com/zorya ... 68928================================
Голода - это круто и очень полезно! Безусловно, одобряют эти люди (и политики тоже), которые идут на такой шаг и думают о своем здоровье. Так держать!
Это прекрасный инструмент очищения организма от токсинов, способность избавиться от zayvoyi весов и нормализации всех кроме того, реальные holoduvnnya дают возможность спокойствие свои, заряжен разные дурачить вокруг ума, снять симптомы О беспокоит и привести свои мысли в состояние rozvazhlyvosti
Лично я,, голода для всех и поздравляю с таким решением.
Конечно, для тех, кто делает это первым, лучше проконсультироваться с доктором.
Главное - иметь настоящий голода, а не бла, бла, бла, за banalʹnoho информацию performensa для его собственной политической рекламы). Кто-то уже был раньше и ни разу, помните))...
Потому что если после такой "голода" + 10 кг - это, извините).
Итак, holoduymo вместе на неделю, друзья). Это выбор и очень полезно укрепить наш физический статус.
Здоровая нация и физически здоровая politykum - это элемент на пути к созданию успешной Украины!