Украинец из Львова извинился за Майдан: к нам перестали ездить русские...

[ Сообщений: 15 ] 
Автор  

Бывший депутат Верховной Рады, политик Алексей Журавко в социальной сети Facebook рассказал об изменениях, которые происходят на Украине из-за разрыва отношений с Россией.
Хроника «обмана»: как Siemens планирует вернуть турбины из Крыма
Торги за Украину: как «поделят» Незалкжную США и РФ
Почему россияне хотят посмотреть «Матильду»
В американском университете застрелили Оно

По словам Журавко, он на днях связался со своим давним другом Анатолием, который после Майдана перестал с ним общаться, считая экс-депутата предателем. Ведь Журавко говорил о том, какие негативные последствия ждут Украину в результате госпереворота и антироссийской политики.

Анатолий извинился перед политическим деятелем, признав, что был прав. На Украине сейчас творится тихий ужас, сообщил он. По словам человек, который своими глазами видит то, что происходит со страной, он, как предприниматель, постоянно сталкивается с попытками рейдерских захватов собственности, произведенных «Правым сектором»*. Вооруженные люди навязывают необходимость осуществлять защиту бизнеса, предоставляя некую «крышу». Анатолий отметил, что 90-ые годы были просто цветочками по сравнению с тем, что есть сейчас.

В большинстве городов наблюдается увядание, поскольку туристическая отрасль просто вымерла, сообщил друг Журавко. Раньше на Украину приезжали туристы из России, а теперь им въезд практически закрыт. Это сказалось на инфраструктуре. Многие продают свои дома ниже рыночной стоимости, предприниматели вынуждены закрывать бизнес, распуская работников. Кроме как в туристической сфере во многих городах работы и вовсе нет. Причем люди даже не верят, что Россия – агрессор, как уверяет Киев. Все прекрасно понимают, с какой целью звучит такая риторика. Не верит население и в светлое будущее Украины, подвел итог Анатолий.
Журавко, в свою очередь, добавил, что отсутствие будущего связано с пагубной для жизни граждан политической элитой, которая своими лживыми словами и действиями приводит к обнищанию населения и разрыву отношений с Россией.

* Террористическая организация, деятельность которой запрещена на территории Российской Федерации

Знакомый мой регулярно ездил с семьёй в Трускавец. 2013 год был последним. Сейчас планирует, когда кредит за машину выплатит, освоить маршрут в Краинку (я посоветовал).
Вот такой Майдан...

Как один умный финик сказал - не ищи друзей далеко, а врагов близко. Давненько уже было сказано.

Хохлы не вняли.

Я бы сейчас на западенские курорты ездить не рискнул. Что официантка плюнет в картофельное пюре - это по умолчанию. Могут и пургена налить - это самое лёгкое. :rzach:

Благодарил (а): 234 раз.
Россия
Мне вот это седня фупе понравилось (извините за дерьмову:))
Цитата:
Сьогодні 30 років як я звільнився із сибірських виправно-трудових таборів...
antik
17 вересня 2017 23:35:47
IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
І ось як я живу сьогодні:
28 серпня свято - Успіння Пресвятої Богородиці. Одягнув вишиванку й поїхав до церкви благати Всевишнього берегти Україну. Для себе ж просити прихильності долі та здоров’я, щоб без проблем дожити до старості, у сні відійти до Бога й отримати добру відповідь на Страшному суді.
Повернувся. Мама повідомила приємну новину: мою дружину виписали з лікарні отож чекає. (Моя після мікроінсульту мусить двічі на рік проходити курс лікування ради продовження групи по інвалідності.)
Підійшов до авто аж глядь: кума у вікні. Давно запримітив закономірність: якщо кудись іду чи їду а відьма у вікні – щасливої подорожі не буде. Та не їхати було неможливо – хто ж тоді мою забере з лікарні? Подумав: Не страшні мені твої прокляття - я щойно із церкви тому що.
На півдорозі авто зупинилося – закінчився бензин. Здогадався: це знак - щось нехороше мене чекає.
Дістав пляшку із бензином і залив в бак стільки, щоб вистачило доїхати до заправки. Доїхав й заплатив більшу частину пенсії за 20 літрів пального. Так як я їжджу то цього мені на півтора місяця вистачить, – заспокоював себе.
І все ж якась біда буде, – шепотів внутрішній голос. Намагався здогадатися: авто вийде з ладу чи потраплю в аварію? На жаргоні в’язнів подібна засторога звучить так: "Готуйся до найгіршого, отож змащуй попочку вазеліном, щоб пісець не застав тебе зненацька". Їхав напрочуд обережно.
І вже майже прибув. Та от в цей момент дзвоник. Прикладаю мобільник до вуха й повертаю вліво. Аж тут назустріч їдуть поліціянти. Я вже на місці отож припаркувався. Поліціянти розвернулися, зупинилися позаду й звинуватили мене у порушенні – водію заборонено під час руху відволікатися на розмови по мобільнику тому що. Пересвідчившись, що за кермом пенсіонер, подобрішали: "Ми Вас покараємо по мінімуму – оштрафуємо за те, що не пристебнуті паском безпеки".
Я не переймався цією дрібною неприємністю дуже – документи у мене в порядку а 51 гривня то не такі то й великі гроші... А втім, розумів: мене зупинили тому, що їжджу на добитому лаху. Престижні іномарки на котрих їздять крутелики поліціянти не зупиняють – безпонтово тому що.
Доки один виписував штраф інший тим часом пробив авто по базі й ошелешив новиною: "Власник авто, у котрого Ви взяли генеральну довіреність набрав кредитів і не повертає отож на його рухоме та нерухоме майно накладений арешт. Це означає що ми забираємо авто на штрафмайданчик!"
Оце так влип! Це неймовірно, це якийсь сюр – в Україні багато порядний людей а мені он "пощастило" нарватися на таку непорядну людину…
На штрафмайданчику море авто – ледве знайшли місце притулитися. Запитав працівника штрафмайданчика наскільки реально визволити авто.
- Шансів мало – відповів той. – Тут половина авто з подібною історією.
- Тоді зніму клему, щоб акумулятор не розрядився доки я буду вирішувати проблему. - попросив я.
- А Ви акумулятор зовсім зніміть, - порадив той й багатозначно поглянув на мене.
Тугий комок образи підступив до горла й став невидимо душити. З першого дня експлуатації стало зрозуміло: нещасливе мені дісталося авто – постійно ломалося та притягувало проблеми. Вирішив так: навіщо переоформляти авто на себе коли я планую його позбутися? От підуть реформи, знайду хорошу роботу, зароблю й тоді продам це авто, добавлю грошей й куплю краще. Та… обіцяних владою реформ не було отож не було й пристойної високооплачуваної роботи.
Надіявся в Чехії заробити. Облом.
Надіявся в Польщі заробити. Облом.
Надіявся продати спадщину дружини та й там облом.
Надіявся, що влада під тиском власників авто на євро номерах значно знизить ввізне мито та… От і не поспішав продавати – генеральна довіреність ще була дійсною до 15 жовтня наступного року.
І тут на тобі – після служби в церкві, де я просив Україні волі а собі щастя, така насмішка долі, такий удар! Мама старенька, дружина на групі по інвалідності, я отримую мінімальну пенсію. Старію отож випадають зуби та волосся, погіршується зір, тимчасова робота то є, то немає а тут он ще й авто відібрали! Плюнув би на це авто й придбав за 350 євро аналогічне в Європі та закон не дозволяє. У нас же подібне авто на авто ринку коштує 2250 доларів. Де взяти гроші при такому існуванні?
Колись в таборах було нестерпно важко та я втішав себе: витерпи все, не зламайся й після звільнення Бог зробить так, все у тебе буде в шоколаді: здоров’я, цікава високооплачувана робота, вродлива дружина, гарний будинок, нове авто, повага співвітчизників і все таке інше…
А в результаті в шоколаді сьогодні все у інших… З горя напився й наступного дня на роботу не вийшов - продовжував пиячити. Ніби полегшало.
В такій реакції на стрес немає нічого дивного – колись колишній російський інтелігент (БОМЖ) в тему висловився: "Не пил бы, так душа требует!"
Перед ранком сниться до болю знайомий сон: я у виправно-трудовому таборі і скоро день звільнення. Цікаво, що жодного разу у снах не звільнили. Знаю: ці сни дають зрозуміти: якась містична сила тримає мене за гратами, не дає волі. І молись, не молись, головою об стінку бийся…
Однокласник поспівчував: "Моя машина теж перебувала на тому штрафмайданчику. Висмоктали же гади все пальне, познімали все що їм було потрібно. Тобі горе а охоронцям щастя - ти ж 20 літрів бензину в бак залив…"
В середу вийшов на роботу. Напарник, дихнувши перегаром, повідомив: "Вчора тебе не було отож виконроб дав мені нашу зарплату за минулий тиждень. Я на радощах забухав а сьогодні вранці в кишені з тих грошей знайшов лише десятку… Та не хвилюйся – відпрацюю й поверну гроші!"
Чому ж тримають на роботі алкашів? А де ж нормальних трудяг взяти? Вже діє безвізовий режим отож ситуація на ринку праці міняється буквально по годинах. Якщо ще півроку тому роботодавці платили по мінімуму за принципом: "Не подобається – звільняйся", то сьогодні вже тримаються за кожного працівника.
Якщо європейські порядки та зарплати не наступають у нас то люди їдуть туди де вони вже є. На отримання біометричних паспортів запис на півтора місяця вперед і доводиться місяць чекати термінового виготовлення. Усі більш-менш працьовиті виїдуть за кордон й залишаться у нас діти, пенсіонери, інваліди, п’янички та наркомани.
Наступного дня мене перевели працювати на інше місце і тема тих грошей зависла. Довідався: мій недавній напарник на роботу вже не виходить. Та й сам переконався: на дзвоники не відповідає.
Ось так і виживаю 30 років... :facepalm1:

Ну ожидаемо его там заклеймили сепаром, ватником, чебуречник в истереке уточнял чей Крым (этот дебил за 3 года так и не понял чей Крым, ну что взять с олигофрена)))

Благодарил (а): 234 раз.
Россия
А это за что он сидел в лагерях в Сибири
Цитата:
Re: Сьогодні 30 років як я звільнився із сибірських виправно-трудових таборів...
antik
cьогодні в 00:22
Планував стати смертником-камікадзе біля стіни зіггурату (мавзолею Леніна-Бланка) й просив на те у Бога благословіння. Та...
Пізніше про методи праці КДБ, табори та сьогодення автобіографічну книгу написав і розмістив в Інеті. Більшість Фупчиків хвалили. Кому цікаво - повідомте електронну почту у приват і я надішлю спогади вкладеним файлом. B-)

А это за что он сидел в лагерях в Сибири
Цитата:
Re: Сьогодні 30 років як я звільнився із сибірських виправно-трудових таборів...
antik
cьогодні в 00:22
Планував стати смертником-камікадзе біля стіни зіггурату (мавзолею Леніна-Бланка) й просив на те у Бога благословіння. Та...
Пізніше про методи праці КДБ, табори та сьогодення автобіографічну книгу написав і розмістив в Інеті. Більшість Фупчиків хвалили. Кому цікаво - повідомте електронну почту у приват і я надішлю спогади вкладеним файлом. B-)

Явно ку-ку гражданин.

Благодарил (а): 441 раз.
Простите великодушно писал(а):
Я бы сейчас на западенские курорты ездить не рискнул. Что официантка плюнет в картофельное пюре - это по умолчанию. Могут и пургена налить - это самое лёгкое. :rzach:
А ну как виагрой пирожное накачает... :rzach:

Благодарил (а): 244 раз.
СССР
В Калининграде в центре есть ресторан "Борщ и сало" официантки с западенщины (Венгерки-прикольные) все хорошо, вроде не плюют. Директор скакол -раньше ставил гимн упа, щеня вмерла, и т.д. говорят по ипалу получил, теперь обычные красивые украинские песни играют. Ресторан пользуется большой популярностью.

Благодарил (а): 5 раз.
Россия
Извиняться мало - надо исправить!

Благодарил (а): 55 раз.
СССР
malia25 писал(а):
В Калининграде в центре есть ресторан "Борщ и сало" официантки с западенщины (Венгерки-прикольные) все хорошо, вроде не плюют. Директор скакол -раньше ставил гимн упа, щеня вмерла, и т.д. говорят по ипалу получил, теперь обычные красивые украинские песни играют. Ресторан пользуется большой популярностью.

Не плюют? Камеру ставили?

Благодарил (а): 11 раз.
я вообще не понимаю идиотов едущих отдыхать на Украину.

Благодарил (а): 529 раз.
Россия
vs773 писал(а):
я вообще не понимаю идиотов едущих отдыхать на Украину.

+100500 Кудани нить в Сомали безопаснее...

Благодарил (а): 414 раз.
Россия
Нет смысла беспокоиться . Только сумасшедший у нас поедет отдыхать в украинскую дурку .

Благодарил (а): 122 раз.
Angola
ВиР писал(а):
Извиняться мало - надо исправить!
phpBB [media]

Благодарил (а): 102 раз.
Azerbaijan
Цитата:
. Причем люди даже не верят, что Россия – агрессор, как уверяет Киев. ...
Кто-то выдает желаемое за действительное.Пропаганда

[ Сообщений: 15 ] 

[ Time : 0.429s | 20 Queries | GZIP : Off ]