Канада завалить Україну автомобілями

[ Сообщений: 66 ]  Стрaница Пред.  1, 2, 3, 4
Автор  

Благодарил (а): 696 раз.
steevie_g писал(а):
За 8-10 летнюю камрюху с 2,4 л надо заплатить НДС да акциз, это около 12,5 килоойро выходит.

Как по мне - за ту же денежку лучше взять трехлетнюю октавию 1.8 с пробегом 50 тыс. :)

Благодарил (а): 225 раз.
Украина
октоген писал(а):
ВиР писал(а):
Посмотри. Я до Мурманска доехал. Конечно не с такими скоростями, а со 110-120 ( больше у нас нельзя) и ничего. Правда один раз до 170 разогнался.

120 у вас тоже нельзя :rzach: Но все ездят. Я как в Курск езжу, так меня на 140 регулярно обгоняют.

.
Что за дороги у вас там в России, :consul: :consul: :consul: я не представляю таких скоростей на любой дороге Украины....это же какая гладкая она должна быть :zed:

Благодарил (а): 0 раз.
Москаль з Батькiвщины
Цитата:
Изображение

Окрім вживаних європейських авто, уже через місяць в Україну хлине потік б/в машин з Канади. Починаючи з 1 серпня, на транспортні засоби цієї категорії з країни кленового листа розповсюджуватиметься нульове мито, передає Auto.ria. Це стане можливим після вступу в дію Угоди про зону вільної торгівлі між країнами. З канадської сторони всі необхідні процедури для початку роботи цього документу вже виконані, про що Кабмін отримав відповідну ноту. Також без мита можна буде імпортувати нові автомобілі з об'ємом бензинового двигуна від 2,2 до 3,0 літра, і дизелі з робочим об'ємом циліндрів понад 2,5 л. Українцям слід знати, що крім мита, так звана "розтаможка" включає податок на додану вартість (ПДВ) у розмірі 20% від оціночної вартості транспортного засобу й акцизний збір, розмір якого залежить від віку автомобіля, типу і об'єму його двигуна. Своєї чинності не втратить вимога відповідності автомобіля стандарту Євро-5, з доказом чого можуть виникати деякі проблеми на етапі сертифікації. Тим, хто захоче придбати автомобіль з Канади, варто не забувати, що в цій країні на дорогах – переважно машини американського виробництва. Тому до втрат при купівлі слід додати вартість змінної оптики і інших елементів європейського зразка, що можуть бути затребувані перед отриманням сертифіката.

https://znaj.ua/society/kanada ... lyamy

Растаможка: авто с пробегом из Канады через месяц можно будет завозить с нулевой пошлиной
Источник: https://auto.ria.com/news/auto ... .html © AUTO.RIA.com™

я понимаю, что говорилка это хорошо для тех кто с Жмеринки, но может надо для нормальных людей сразу перевод с дермовы делать?

Благодарил (а): 92 раз.
СССР
611241 писал(а):
октоген писал(а):
ВиР писал(а):
Посмотри. Я до Мурманска доехал. Конечно не с такими скоростями, а со 110-120 ( больше у нас нельзя) и ничего. Правда один раз до 170 разогнался.

120 у вас тоже нельзя :rzach: Но все ездят. Я как в Курск езжу, так меня на 140 регулярно обгоняют.

.
Что за дороги у вас там в России, :consul: :consul: :consul: я не представляю таких скоростей на любой дороге Украины....это же какая гладкая она должна быть :zed:
Местами есть оазисы

Благодарил (а): 5 раз.
Россия
611241 писал(а):
октоген писал(а):
ВиР писал(а):

.
))))
Ну не все, конечно, идеально гладкие, которые между деревнями те похуже, но и там разгоняешься до 110 спокойно. Хотя бывают и такие участки, что только на первой скорости только можно проехать - сплошные ямы. Но это редко.
А на Украине с какой же скоростью ездят?

Благодарил (а): 225 раз.
Украина
ВиР писал(а):
611241 писал(а):
октоген писал(а):
ВиР писал(а):

.
))))
Ну не все, конечно, идеально гладкие, которые между деревнями те похуже, но и там разгоняешься до 110 спокойно. Хотя бывают и такие участки, что только на первой скорости только можно проехать - сплошные ямы. Но это редко.
А на Украине с какой же скоростью ездят?
Изображение

ну вот примерно ВСЕ дороги такие(есть и хуже, привёл более мение нормальную в пример) , делайте выводы с какой скоростью по такой дороге в укре можно ездить....

[ Сообщений: 66 ]  Стрaница Пред.  1, 2, 3, 4

[ Time : 0.900s | 18 Queries | GZIP : Off ]