Способны ли хохлы на такое?

[ Сообщений: 27 ]  Стрaница Пред.  1, 2
Автор  

Благодарил (а): 5 раз.
I'm писал(а):
Ты предлагаешь бой остановить, чтобы тебя с линии огня вытащили?

Я просто говорю, что есть. Я не видел на видео как русский спасал хохла. Боя не было. Я видел как он его мучал, а потом камера перестала снимать. Может украинец сдох...Но есть видео как спасали русских танкистов. На носилках.

Благодарил (а): 1233 раз.
Cool17304 писал(а):
хьюго писал(а):
какой казах ?
это питор униатский ,лгбт вульгарис
Слушай, а действительно.., оч похоже... :smoke
Каклы есть везде, даже в Антарктиде, в Казакстане они тоже есть.

Благодарил (а): 161 раз.
Россия
AndreyKa писал(а):
Напомню когда ДНР и ЛНР еще не были в составе РФ, там собирались пленных судить и проводить расстрелы. Это на счет того как помогают русские украм. Что бы прилюдно засудить.
Так если они мирняк расстреливали в упор, как не засудить?

everfunk писал(а):
Так если они мирняк расстреливали в упор, как не засудить?

Зачем было спасать? Что бы потом на площади расстрелять? А зачем сейчас спасают? Что бы в тюрьму посадить или обменять на русских спасенных? Я думаю, что и то и другое.

Благодарил (а): 0 раз.
Они способны только на такое

Кому вигідно оголити тил держави у час війни?
У той час, коли рососійський агресор не має успіхів на фронті, він всіляко посилює підривну діяльність в тилу. Щодня СБУ повідомляє про затримання москвадських розвідників. Московська церква продовжує вносити сум'яття в уми українців.
У нашій воюючій державі фактично повністю зруйнована робота територіальних центрів комплектування. Одна з причин те, що президент у серпні звільнив усіх обласних воєнкомів.
Але після цього ТЦК як продовжували за хабарі плодити ухильників та відправляти їх за кордон, так вони і продовжують.
Плани мобілізації хронічно не виконуються. Але замість того, щоб запровадити тут лад, на фронт відправляють тих, хто веде безкомпромісну постійну боротьбу зі зрадниками нації у регіонах.
Активістів, хто виявляє ворожих навідників, бореться з мовою агресора та допомагає Православній Церкві України звільнити храми від московських попів.
Верховна Рада днями прийме зміни до закону про мобілізацію, які повинні допомогти з укомплектуванням частин на фронті. Але є великі сумніви: якщо доручити їх виконання ТЦК, немає ніяких гарантій того, що вони їх виконають.
Тут би величезну допомогу могли б надати активісти «Національного Корпусу», «Правого сектора», «C 14 Січ» та інших патріотичних організацій.
Але нi. Їх відправляють до фронту затикати отвіри та платити кров'ю за жадібність і продажність невмілих політиків.
Без цих мужніх людей тил держави швидко перетвориться на вільне поле для діяльності московських шпигунів.
Замість того, щоб боротися з корумпованістю у ТЦК та роз'яснювати українцям необхідність чесно захищати державу, чиновники вирішили пожертвувати патріотами.
Так ми війну не виграємо.

http://forum.te.ua/showthread.php?p=2806851#post2806851

Нацики уже спорят, как им не пойти на фронт

Igor1973 писал(а):

Так и в России спорят. Яйца отрезать же запретила Дума. :vata

Благодарил (а): 182 раз.
Россия
AndreyKa писал(а):
Igor1973 писал(а):