Убийца и мародерша по призванию украинка Белозерская

[ Сообщений: 68 ]  Стрaница 1, 2, 3, 4  След.
Автор  

Благодарил (а): 1790 раз.
Россия
Ну что можно сказать... эта сука является не только мародершей и убийцей по призванию, но и активно гордится этим.

Думаю, что эту тварь должны знать далеко за пределами страны, страны, в которой без объявления войны можно легально и с одобрения властей за просто так убивать людей.

Надеюсь, что в стране, в которой можно за просто так убить человека, взорвать его, обмародерить, найдутся люди, которые обратят внимание на семью этой убийцы и мародерши.

Да и на саму убийцу и мародершу Белозерскую, на количество убитых ею людей, в том числе и мирных людей.

Мирняк, который она обмародерила и отправляла посылки с мародеркой..

Могу говорить об этом с уверенностью, потому что на цуге в прошлом году или пару лет назад ее лепшая подруга в темке, длиною в 100 страниц НИ РАЗУ не опровергла постоянно задаваемый вопрос и комментарии, что Белозерская присылает ей мародерку, в том числе и детские вещи и игрушки убитых семей с детьми руками тварью убийцей/мародершей по призванию Белозерской.

А сейчас любуемся, как убийца и мародерша Белозерская самолично собирает и фиксирует материал на себя для трибунала.

Или заслуженной пули, или пьяной драки, или неудачливого украинца патриота-мародера, решившего отмародерить укромародерку и убийцу Белозерскую.

Выбор велик, лишь бы эта тварь убийца/мародерша Белозерская по призванию получила бы заслуженное.
Цитата:
СНАЙПЕР УДА ОЛЕНА БІЛОЗЕРСЬКА: "МОЯ НОВА ГВИНТІВКА ВЖЕ МАЄ ТРИ ПІДТВЕРДЖЕНИХ ВЛУЧАННЯ"
Posted on 2017.10.14 at 12:28
ХОРОШЕ ІНТЕРВ'Ю САЙТУ "ЦЕНЗОР".

Изображение

Коли пішла воювати, спочатку я була звичайним стрільцем - навіть не з автоматом, а з карабіном – це така хрєнь, яка стріляє одиночними. А потім у мене з’явилася перша снайперська німецька гвинтівка Mauser 98k, але вона пропала восени 14-го року, коли загинув один з наших командирів. Потім я десь ще рік була з карабіном, ну а далі у мене з’явилася СГД (Снайперська гвинтівка Драгунова, рос. СВД, - ред.) Я виміняла її за автомат, який мені подарував один із теперішніх нардепів на знак подяки за стару ще "донардепівську" допомогу. Саме з нею я почала вчитися - і вчилася від випадку до випадку, бо не завжди був транспорт, щоб поїхати на полігон. З цієї СГД я встрелила перших сєпарів. А зараз у мене Z-10 українського виробництва, вона набагато краща за СГД. Придбана влітку цього року – і вже має три підтверджених влучання у живу силу супротивника.

Коли ти з автоматом, ніколи не можна сказати, убив ти когось, чи ні. Ситуації бувають різні: може стріляти декілька людей одразу - і ти не знаєш, хто саме влучив. А коли працюєш зі снайперкою на великі дистанції, буває таке, що ворог упав – і невідомо, вбитий він чи поранений, чи, може, в нього просто швидка реакція - і встиг сховатися. Як правило, точно дізнаєшся, влучив ти чи ні, лише у двох випадках: коли з тобою є спостерігач або коли потім приходить підтвердження з розвідданих.

Взагалі, снайпером я стала поступово, але не випадково. Я влучно стріляла і до війни. Дуже влучно, як для новачка і ненавченої людини. І тому я розуміла, що хочу бути снайпером. Я до цього йшла – і на даний момент мені є чим пишатись. Мене прийняли в снайперську спільноту, і взагалі багато хто зараз вважає мене крутим снайпером, хоча я знаю, що вчитись мені ще довго. Але я пишаюся тим, що жодного разу за три з половиною роки війни не стала для хлопців тягарем. Не було так, щоб я, наприклад, відстала або загубилась, або мені не вистачило сил щось нести - і вони мої речі тягли на собі. Або щоб я десь скиглила, або злякалась, і для мене все це - теж певне досягнення.

...Найважче на війні – це гризня між своїми, а всі інші мої "важко" як бійця пов’язані не з моральними, а з фізичними речами. Важко нести на собі БК, не спати, мені все ж таки не 20 років. Ще до мене часто чіпляються хвороби - слабкий імунітет. Важко воювати взимку - я дуже мерзну. Мені доводилося робити виходи при мінус 15: поки ти ідеш - обливаєшся потом, а тільки зупинився - починаєш замерзати. Але з усіх періодів мого життя мені найбільше подобається той, що зараз. Я вперше, мабуть, не лише свідок, а й учасник подій, які людина переживає раз на покоління, і то не кожна. Хоча я і до мозку кісток цивільна і після війни я б не хотіла йти на військову службу, проте воювати зараз – це мій обов’язок. Я не сприймаю людей, які не воюють або не допомагають армії в такий період. Ще для мене це щоденне самоствердження, тому що я долаю власні слабкості. Але я думаю, що це перша і остання війна в моєму житті, тобто на чужій території я воювати точно не буду. Воювати для мене - не самоціль і не засіб заробітку.

Проте на війну я йшла з наміром залишитися до її кінця, тобто, до перемоги, але зараз у мене є проблема – хочу мати дитину і, мабуть, спробую якось поєднати ці дві речі. А от перемога для мене – це повернення всіх українських територій - Криму, Донбасу. І не фіктивне повернення з "ватною" владою, "ватним" населенням, а з процедурою, як я її називаю, "розватнення" людей після війни. Це не означає якесь кровопролиття або репресії, але ті, хто займав якісь посади при окупації, не повинні займати ніяких посад взагалі. Має бути грамотна пропаганда. Плюс років десять на тій території не треба проводити вибори, а активно відбудовувати економіку, інфраструктуру. Одночасно зайняти людей - дати їм роботу, соціальні блага.

Щоб виграти цю війну, повинна бути повна мобілізація, переведення економіки на військові рейки, скасування мораторію на смертну кару за злочини, пов’язані з військовою сферою, введення військово-польових судів і так далі. Під час війни повинні бути заборонені всі вибори, діяльність політичних партій. На час війни має бути диктатура. Є одне "але" - що абсолютно немає довіри до тих людей, які в такому разі стануть диктаторами. Зараз на чолі держави стоїть бізнесмен, а не воїн. І як би хто до нього не ставився, але він бізнесмен, він не знає, як вигравати війну і хоче щось там навирішувати шляхом переговорів, так як він уміє, а воно так не вирішується. З іншого боку, зараз багато хто закликає бунтувати проти нинішньої влади, а в мене така позиція, що не хочеться бунтувати, хочеться будувати. Які можуть бути бунти, коли в нас є зовнішній ворог? Наприклад, майже щодня оце професійне брехло Басурін ( Михайло Басурін – військовий діяч невизнаної "ДНР", - ред.) розповідає, як між "правосєками" і ЗСУ постійно ведуться перестрілки. Просто їм цього дуже хочеться, хоча насправді між добровольцями і ЗСУ такого не буває і бути не може. Але сєпарам вигідно розповсюджувати таку інформацію, намагаючись розгойдувати ситуацію в Україні. Взагалі, найбільше з усіх мене дратують "гойдальники". Я не за демократію і не за диктатуру. Я вважаю, що в різні історичні періоди вони мають зміняти одна одну. Бувають часи, коли більш спокійно, а бувають часи, коли війна і треба закручувати гайки. Має бути не підлітково-революційне, а якесь державницьке мислення. Це не означає, що мені подобається нинішня влада, я просто вважаю, що якщо гойдати зараз - Путіну не доведеться нападати, бо почнеться війна "всіх проти всіх" - справжня громадянська війна, яка знищить Україну майже без допомоги ззовні.

Щодо ворога – я поважаю тих ворогів, які заслуговують на повагу. Якоїсь тотальної ненависті до них у мене немає, тому що вони воюють за свою вітчизну, а ми за свою. Просто у нас різні вітчизни і, відповідно, різні державні інтереси – у них це Російська імперія, але я кажу про ідейних, а не про російських найманців – до них поваги точно немає. Інтереси України й інтереси Російської імперії – несумісні. Київ – це фундамент, на якому вони будуть свою історію й міфологію, і якщо вони не повернуть собі Україну, рано чи пізно їхня імперія загнеться. Виживання і розвиток їхньої держави означає загибель нашої. І невійськового вирішення цього конфлікту не існує.
https://bilozerska.livejournal ... .html

Изображение

Россия
Убийца в чужом обмародеренном ею с подельниками доме донетчан.

Изображение
http://bilozerska.livejournal. ... itter

Благодарил (а): 8 раз.
Персонаж давно известный.Еще с домайданного времени.

Россия
Форумчане, у кого сохранились фотки знаменитые, где эта тварь со своими такими же убийцами как и она в чужой спальне хозяйской мыли пулемет в детской ванночке?

у меня они на другом компьютере или ноуте

Россия
хатаскрайник писал(а):
Персонаж давно известный.Еще с домайданного времени.

Конечно и это закономерно от нацистов в мирное время до убийцы/мародерши сегодня.

Сейчас она этим гордится тем, что убивает людей в мирное время.

Россия

Я думаю, цей молодий колаборант заслужив свою долю...

Posted on 2017.05.19 at 18:54

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Россия
seviller [wargaming.net] at 2017-05-19 16:41 (UTC) (Посилання)
Алёнушка грохнула малолетнего долбоёба-дезертира со статьёй за самоход, а пафоса в заголовке столько, будто самого захара привалякала.

https://psb4ukr.org/criminal/g ... vich/
(Відповісти) (Гілка)
Чистые лапы, горячее сердце... ;-))
kotleopold77 at 2017-05-19 20:52 (UTC) (Посилання)
Впервые убила, видать, вот и радуется - глаза прямо как у некрофила.

Родители этого парня должны знать, кто убил их сына.

Благодарил (а): 6 раз.
Россия
Да уж, редкая гадина. Не стесняется убивать людей.
Изображение
Изображение

Благодарил (а): 3 раз.
Россия
Поймать, вставить в манду гранату и выдернуть кольцо.

Благодарил (а): 1660 раз.
Россия
Лютик, зря Вы так кипятитесь в праведном гневе. Она давно уже подписала себе смертный приговор.
Снайперы не вылезают на публику, т.к. их всегда и везде считают нечестными врагами. Поэтому и не выпячивают они своих "подвигов". А эта сучка давно публичная. Поэтому жить ей не долго осталось все равно. И суда никакого для нее не будет.

Благодарил (а): 80 раз.
Умная тётка, но компания нациков вокруг испортила хорошего человека.

Россия
Сапожники працюють
Posted on 2017.05.09 at 11:49

Изображение

Изображение

Щойно навчений розрахунок СПГ блискуче здав іспит, привітавши супротивника зі святом. Два постріли в яблучко!

Изображение

Благодарил (а): 3 раз.
Россия
Неэлитный писал(а):
суда никакого для нее не будет.

А Божий суд? Вечно буит жидкий свинец пить сучка.

Россия
Неэлитный писал(а):
Лютик, зря Вы так кипятитесь в праведном гневе. Она давно уже подписала себе смертный приговор.
Снайперы не вылезают на публику, т.к. их всегда и везде считают нечестными врагами. Поэтому и не выпячивают они своих "подвигов". А эта сучка давно публичная. Поэтому жить ей не долго осталось все равно. И суда никакого для нее не будет.

Подписала приговор, но жива и продолжает убивать.

Желаю всей ее семье всего того, что она принесла в дома юго-востока.

Благодарил (а): 360 раз.
Россия
Задержан житель Подмосковья, предлагавший сделать гражданство РФ за 260 тыс. рублей укрогражданке, принимавшей участие в карательных операциях на территории Донбасса в 2104-15 годах.

Благодарил (а): 102 раз.
Azerbaijan
Oldmerin писал(а):
Поймать, вставить в манду гранату и выдернуть кольцо.
Намекаете что там такое "ведро",в котром есть место даже для отскакивающей боевой скобы?)))

Россия
Изображение

Отже, підсумки сьогоднішнього підозрілого дня: із днем защітніка Атєчєства мене ніхто не привітав, крім одного білоруса, але йому можна :) Чи то народ у нас потроху свідомішає, чи то просто я не чоловік - невідомо.

Отже, ніхто мене не привітав, а я нікого за це не забанила, як нині заведено. Щоправда, навіть якби привітали, все одно б не забанила, бо дуже вже я толерантна, просто мрія розробників Фейсбуку :) (A propos: дожилися, у мордорському ЖЖ значно більше свободи, ніж у "демократичному" ФБ :( )

Втім, одне свято у нас сьогодні все ж було. День народження третього Президента України. Кажіть що хочте, а для мене роки його правління були найкомфортнішим часом для існування, праці і саморозвитку. Без президентства Андрійовича не було б тієї мене, ким я є зараз, і багатьох-багатьох інших. Ми ж готувалися захищати Україну, дехто, як я, фізично, а хтось, що іще важливіше, морально - просто звикаючи до думки, що рано чи пізно доведеться встати на цей шлях - саме тоді, за Ющенка. Він - можливо, не тато, але вихователь цілого покоління захисників України.
Так, у нього на вистачило сил на багато-багато чого, що він мав би зробити. Але він принаймні хотів. Чи хочуть теперішні? Дуже не певна.
З Днем народження, пане Президенте!

https://bilozerska.livejournal ... p=125

Благодарил (а): 789 раз.
Россия
Лютик писал(а):
Неэлитный писал(а):

Подписала приговор, но жива и продолжает убивать.

Желаю всей ее семье всего того, что она принесла в дома юго-востока.

Да тут желай, не желай, толку мало как показывает история. Всего этого могло и не быть если бы бандеровскую хунту в Киеве раздавили весной 2014 года. Но никому это не было нужно, у всех свои интересы в происходящем на Украине. У США и ЕС свои, у России свои. При этом судьба Украины как таковой и её населения в расчет не берётся.

Последний раз редактировалось Serg1979_Gradoff 15.10.17, 01:23, всего редактировалось 1 раз.

Благодарил (а): 6 раз.
Россия
Да, не братья во всей красе..
phpBB [media]

Благодарил (а): 292 раз.
Россия
Лютик ,думаешь тут все умеют читать по укропски?
Да и после этого private message (3 пост .2 часть) даже и не знаю как их отличать ? Как по мне - одна страна! :bad:

[ Сообщений: 68 ]  Стрaница 1, 2, 3, 4  След.

[ Time : 0.542s | 18 Queries | GZIP : Off ]