Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 242 ]  Стрaница Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  След.
Автор  
#41  Сообщение 24.07.16, 01:44  
Старожил

Регистрация: 30.09.2014
Сообщения: 8785
Благодарил (а): 80 раз.
Поблагодарили: 66 раз.
http://virtual-sevastopol.ru/i ... .html

Севастопольские пионерлагеря Алсу-1,2 и им.Комарова в списке отсутствуют.
:(

  Профиль  
  
    
#42  Сообщение 24.07.16, 01:49  
Ветеран

Регистрация: 28.05.2016
Сообщения: 27611
Откуда: Нерезиновая
Благодарил (а): 70 раз.
Поблагодарили: 506 раз.
Россия
HASE писал(а):
Здаётся мне что kubanets и ДедПихто ненавидят Крым вместе с крымчанами...что ж это за жаба такая???ну курятники и что???наверное они принадлежат крымчанам ,а вы называете нас ...да даже повторять не хочу...тьфу...
Кубаноиды ревнуют. Ставлю на крым. Лет через пять

  Профиль  
  
    
#43  Сообщение 24.07.16, 01:53  
Старожил
Аватара пользователя

Регистрация: 31.08.2014
Сообщения: 7444
Благодарил (а): 82 раз.
Поблагодарили: 181 раз.
Нормальное бунгало.

  Профиль  
  
    
#44  Сообщение 24.07.16, 02:00  
Завсегдатай
Аватара пользователя

Регистрация: 14.05.2016
Сообщения: 2810
Откуда: Где нет воды и света)))
Благодарил (а): 104 раз.
Поблагодарили: 90 раз.
Россия
Штирлиц писал(а):
HASE писал(а):
Здаётся мне что kubanets и ДедПихто ненавидят Крым вместе с крымчанами...что ж это за жаба такая???ну курятники и что???наверное они принадлежат крымчанам ,а вы называете нас ...да даже повторять не хочу...тьфу...
Кубаноиды ревнуют. Ставлю на крым. Лет через пять
Наверное надо тоже купить какой нить курятник в Алуште чтоб всем на зло...а то когда они пишут что это строят БЛЯДИ как то не по себе...это могли строить обычные моряки...и российские тоже...наверное...что за люди ...ли ж бы обосрать всё!!

  Профиль  
  
    
#45  Сообщение 24.07.16, 02:02  
Старожил
Аватара пользователя

Регистрация: 04.09.2014
Сообщения: 8489
Откуда: Ганзейский город
Благодарил (а): 7 раз.
Поблагодарили: 112 раз.
СССР
HASE писал(а):
Здаётся мне что kubanets и ДедПихто ненавидят Крым вместе с крымчанами...что ж это за жаба такая???ну курятники и что???наверное они принадлежат крымчанам ,а вы называете нас ...да даже повторять не хочу...тьфу...
Да не, мне как то и до одного места тот Крым(хотел написать Что насрать, но постеснялся).
Просто я был в своё время некоторым соучредителем сиих "хибарок" и в курсе, кто КУДА и КОМУ И СКОЛЬКО носил.
Сейчас времена ПОМЕНЯЛИСЬ( я так думаю), а по сему всю эТТУ шоблу-ёблу только под снос, кстати и стем "парусом" на горизонте.
Опять же в который раз ПОВТОРЮСЬ, вони будет больше, чем весь АММИАК со дна моря Черного.

  Профиль  
  
    
#46  Сообщение 24.07.16, 02:02  
Ветеран
Аватара пользователя

Регистрация: 20.06.2016
Сообщения: 14678
Откуда: Киев
Благодарил (а): 125 раз.
Поблагодарили: 273 раз.
СССР
HASE писал(а):
Штирлиц писал(а):
HASE писал(а):
Здаётся мне что kubanets и ДедПихто ненавидят Крым вместе с крымчанами...что ж это за жаба такая???ну курятники и что???наверное они принадлежат крымчанам ,а вы называете нас ...да даже повторять не хочу...тьфу...
Кубаноиды ревнуют. Ставлю на крым. Лет через пять
Наверное надо тоже купить какой нить курятник в Алуште чтоб всем на зло...а то когда они пишут что это строят (*^(*^(&)&) как то не по себе...это могли строить обычные моряки...и российские тоже...наверное...что за люди ...ли ж бы обосрать всё!!
Готовься въё.ть на стройках капиталистических пятилеток, а не курятники лохам сдавать! Это и пытаются донести тебе кубанец и пр. :rzach:

_________________
На кого, на Рабина? Последний раз в Париже видел его работы.(с) Wal

  Профиль  
  
    
#47  Сообщение 24.07.16, 02:03  
Ветеран
Аватара пользователя

Регистрация: 23.08.2014
Сообщения: 11112
Благодарил (а): 139 раз.
Поблагодарили: 275 раз.
Эти курятники должны были быть снесены еще при Украине:
_________________________________________
Стаття 88. Прибережні захисні смуги
З метою охорони поверхневих водних об'єктів від забруднення і засмічення та збереження їх водності вздовж річок, морів і навколо озер, водосховищ та інших водойм в межах водоохоронних зон виділяються земельні ділянки під прибережні захисні смуги.
Прибережні захисні смуги встановлюються по берегах річок та навколо водойм уздовж урізу води (у меженний період) шириною:
...
Якщо крутизна схилів перевищує три градуси, мінімальна ширина прибережної захисної смуги подвоюється.
Прибережні захисні смуги встановлюються на земельних ділянках всіх категорій земель, крім земель морського транспорту.
Землі прибережних захисних смуг перебувають у державній та комунальній власності та можуть надаватися в користування лише для цілей, визначених цим Кодексом.
У межах існуючих населених пунктів прибережна захисна смуга встановлюється з урахуванням містобудівної документації.
Прибережні захисні смуги встановлюються за окремими проектами землеустрою.
Проекти землеустрою щодо встановлення меж прибережних захисних смуг (з установленою в них пляжною зоною) розробляються в порядку, передбаченому законом.
Уздовж морів та навколо морських заток і лиманів встановлюється прибережна захисна смуга шириною не менше двох кілометрів від урізу води.
У межах прибережної захисної смуги морів та навколо морських заток і лиманів встановлюється пляжна зона, ширина якої визначається залежно від ландшафтно-формуючої діяльності моря, але не менше 100 метрів від урізу води, що включає:
- території, розташовані між лінією максимального відпливу та лінією максимального напливу хвиль, зареєстрованих під час найсильніших штормів, а також територію берега, яка періодично затоплюється хвилями;
- прибережні території - складені піском, гравієм, камінням, ракушняком, осадовими породами, що сформувалися в результаті діяльності моря, інших природних чи антропогенних факторів;
- скелі, інші гірські утворення.
Пляжна зона не встановлюється у межах прибережної захисної смуги морів та навколо морських заток і лиманів на земельних ділянках, віднесених до земель морського транспорту, а також на земельних ділянках, на яких розташовані військові та інші оборонні об'єкти, рибогосподарські підприємства.
Користування пляжною зоною у межах прибережної захисної смуги морів та навколо морських заток і лиманів здійснюється з дотриманням вимог щодо охорони морського середовища, прибережної захисної смуги від забруднення та засмічення і вимог санітарного законодавства.
До узбережжя морів, морських заток і лиманів у межах пляжної зони забезпечується безперешкодний і безоплатний доступ громадян для загального водокористування, крім земельних ділянок, на яких розташовані гідротехнічні, гідрометричні та лінійні споруди, санаторії та інші лікувально-оздоровчі заклади, дитячі оздоровчі табори.

У разі надання права користування пляжною зоною користувачі зобов'язані забезпечити безперешкодний та безоплатний прохід вздовж берега моря, морської затоки чи лиману.
У межах населених пунктів місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування виділяються та облаштовуються пляжні зони для безперешкодного та безоплатного користування.
...
Стаття 89. Обмеження господарської діяльності в прибережних захисних смугах уздовж річок, навколо водойм та на островах
Прибережні захисні смуги є природоохоронною територією з режимом обмеженої господарської діяльності.
У прибережних захисних смугах уздовж річок, навколо водойм та на островах забороняється:
1) розорювання земель (крім підготовки грунту для залуження і залісення), а також садівництво та городництво;
2) зберігання та застосування пестицидів і добрив;
3) влаштування літніх таборів для худоби;
4) будівництво будь-яких споруд (крім гідротехнічних, навігаційного призначення, гідрометричних та лінійних), у тому числі баз відпочинку, дач, гаражів та стоянок автомобілів;
5) миття та обслуговування транспортних засобів і техніки;

6) влаштування звалищ сміття, гноєсховищ, накопичувачів рідких і твердих відходів виробництва, кладовищ, скотомогильників, полів фільтрації тощо.
Об'єкти, що знаходяться у прибережній захисній смузі, можуть експлуатуватись, якщо при цьому не порушується її режим. Не придатні для експлуатації споруди, а також ті, що не відповідають встановленим режимам господарювання, підлягають винесенню з прибережних захисних смуг.

Стаття 90. Обмеження господарської діяльності в прибережних захисних смугах уздовж морів, морських заток і лиманів та на островах у внутрішніх морських водах
Прибережна захисна смуга уздовж морів, морських заток і лиманів входить у зону санітарної охорони моря і може використовуватися лише для будівництва військових та інших оборонних об'єктів, об'єктів, що виробляють енергію за рахунок використання енергії вітру, сонця і хвиль, об'єктів постачання, розподілу, передачі (транспортування) енергії, а також санаторіїв, дитячих оздоровчих таборів та інших лікувально-оздоровчих закладів з обов'язковим централізованим водопостачанням і каналізацією,гідротехнічних, гідрометричних та лінійних споруд.
У прибережних захисних смугах уздовж морів, морських заток і лиманів та на островах у внутрішніх морських водах забороняється:
1) застосування стійких та сильнодіючих пестицидів;
2) влаштування полігонів побутових та промислових відходів і накопичувачів стічних вод;
3) влаштування вигрібів для накопичення господарсько-побутових стічних вод обсягом більше 1 кубічного метра на добу;
4) влаштування полів фільтрації та створення інших споруд для приймання і знезаражування рідких відходів.
У межах пляжної зони прибережних захисних смуг забороняється будівництво будь-яких споруд, крім гідротехнічних, гідрометричних та лінійних.
______________________________________________________________
http://zakon4.rada.gov.ua/laws ... 3/95-вр/paran716#n716

Надо сказать, что в основных своих положениях Водный кодекс Украины не сильно отличается от бывшего кодекса СССР, посему ни при СССР, ни при Украине такие курятники не могли быть законно зарегистрированы в градостроительных или землеустроительных органах. Но за определенное вознаграждение и землю, и строение на ней можно подвести под "целевое использование", например назвав курятник "гидротехническим сооружением".
_________________________________
Стаття 1. Визначення основних термінів
У цьому Кодексі вживаються такі терміни:
...
гідротехнічні споруди морських портів (гідротехнічні споруди) - інженерно-технічні споруди (портова акваторія, причали, пірси, інші види причальних споруд, моли, дамби, хвилеломи, інші берегозахисні споруди, підводні споруди штучного та природного походження, у тому числі канали, операційні акваторії причалів, якірні стоянки), розташовані в межах території та акваторії морського порту і призначені для забезпечення безпеки мореплавства, маневрування та стоянки суден;
http://zakon4.rada.gov.ua/laws ... 3/95-вр/paran23#n23

Проще говоря, оформить, как "эллинг" (сооружение для стоянки и ремонта лодок), а построить курятник. Соответственно, время от времени отстегивать экологической прокуратуре за то, чтобы она не замечала подмены.


Последний раз редактировалось Солдат Джейн 24.07.16, 02:06, всего редактировалось 1 раз.
  Профиль  
  
    
#48  Сообщение 24.07.16, 02:05  
Старожил
Аватара пользователя

Регистрация: 18.08.2014
Сообщения: 5366
Благодарил (а): 0 раз.
Поблагодарили: 56 раз.
Слушай кубанец, Краснодарский край и Сочи это полная куйня по сравнению с ЮБК.

И дрочись ты или не дрочись, но ситуацию это не изменит.

Чехов дачу не у вас обосновал. И не спроста.

На ЮБК в любом случае поеду, а к вам большой вопрос.

Без обид. Просто места не сопоставимы.

_________________
Ты и во сне необычайна.
Твоей одежды не коснусь.
Дремлю - и за дремотой тайна,
И в тайне - ты почиешь, Русь. (с)


Последний раз редактировалось Forte 24.07.16, 02:16, всего редактировалось 1 раз.
  Профиль  
  
    
#49  Сообщение 24.07.16, 02:05  
Ветеран
Аватара пользователя

Регистрация: 20.06.2016
Сообщения: 14678
Откуда: Киев
Благодарил (а): 125 раз.
Поблагодарили: 273 раз.
СССР
Солдат Джейн
Цитата:
Эти курятники должны были быть снесены еще при Украине:
[spoiler=]_________________________________________
Стаття 88. Прибережні захисні смуги
З метою охорони поверхневих водних об'єктів від забруднення і засмічення та збереження їх водності вздовж річок, морів і навколо озер, водосховищ та інших водойм в межах водоохоронних зон виділяються земельні ділянки під прибережні захисні смуги.
Прибережні захисні смуги встановлюються по берегах річок та навколо водойм уздовж урізу води (у меженний період) шириною:
...
Якщо крутизна схилів перевищує три градуси, мінімальна ширина прибережної захисної смуги подвоюється.
Прибережні захисні смуги встановлюються на земельних ділянках всіх категорій земель, крім земель морського транспорту.
Землі прибережних захисних смуг перебувають у державній та комунальній власності та можуть надаватися в користування лише для цілей, визначених цим Кодексом.
У межах існуючих населених пунктів прибережна захисна смуга встановлюється з урахуванням містобудівної документації.
Прибережні захисні смуги встановлюються за окремими проектами землеустрою.
Проекти землеустрою щодо встановлення меж прибережних захисних смуг (з установленою в них пляжною зоною) розробляються в порядку, передбаченому законом.
Уздовж морів та навколо морських заток і лиманів встановлюється прибережна захисна смуга шириною не менше двох кілометрів від урізу води.
У межах прибережної захисної смуги морів та навколо морських заток і лиманів встановлюється пляжна зона, ширина якої визначається залежно від ландшафтно-формуючої діяльності моря, але не менше 100 метрів від урізу води, що включає:
- території, розташовані між лінією максимального відпливу та лінією максимального напливу хвиль, зареєстрованих під час найсильніших штормів, а також територію берега, яка періодично затоплюється хвилями;
- прибережні території - складені піском, гравієм, камінням, ракушняком, осадовими породами, що сформувалися в результаті діяльності моря, інших природних чи антропогенних факторів;
- скелі, інші гірські утворення.
Пляжна зона не встановлюється у межах прибережної захисної смуги морів та навколо морських заток і лиманів на земельних ділянках, віднесених до земель морського транспорту, а також на земельних ділянках, на яких розташовані військові та інші оборонні об'єкти, рибогосподарські підприємства.
Користування пляжною зоною у межах прибережної захисної смуги морів та навколо морських заток і лиманів здійснюється з дотриманням вимог щодо охорони морського середовища, прибережної захисної смуги від забруднення та засмічення і вимог санітарного законодавства.
До узбережжя морів, морських заток і лиманів у межах пляжної зони забезпечується безперешкодний і безоплатний доступ громадян для загального водокористування, крім земельних ділянок, на яких розташовані гідротехнічні, гідрометричні та лінійні споруди, санаторії та інші лікувально-оздоровчі заклади, дитячі оздоровчі табори.

У разі надання права користування пляжною зоною користувачі зобов'язані забезпечити безперешкодний та безоплатний прохід вздовж берега моря, морської затоки чи лиману.
У межах населених пунктів місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування виділяються та облаштовуються пляжні зони для безперешкодного та безоплатного користування.
...
Стаття 89. Обмеження господарської діяльності в прибережних захисних смугах уздовж річок, навколо водойм та на островах
Прибережні захисні смуги є природоохоронною територією з режимом обмеженої господарської діяльності.
У прибережних захисних смугах уздовж річок, навколо водойм та на островах забороняється:
1) розорювання земель (крім підготовки грунту для залуження і залісення), а також садівництво та городництво;
2) зберігання та застосування пестицидів і добрив;
3) влаштування літніх таборів для худоби;
4) будівництво будь-яких споруд (крім гідротехнічних, навігаційного призначення, гідрометричних та лінійних), у тому числі баз відпочинку, дач, гаражів та стоянок автомобілів;
5) миття та обслуговування транспортних засобів і техніки;

6) влаштування звалищ сміття, гноєсховищ, накопичувачів рідких і твердих відходів виробництва, кладовищ, скотомогильників, полів фільтрації тощо.
Об'єкти, що знаходяться у прибережній захисній смузі, можуть експлуатуватись, якщо при цьому не порушується її режим. Не придатні для експлуатації споруди, а також ті, що не відповідають встановленим режимам господарювання, підлягають винесенню з прибережних захисних смуг.

Стаття 90. Обмеження господарської діяльності в прибережних захисних смугах уздовж морів, морських заток і лиманів та на островах у внутрішніх морських водах
Прибережна захисна смуга уздовж морів, морських заток і лиманів входить у зону санітарної охорони моря і може використовуватися лише для будівництва військових та інших оборонних об'єктів, об'єктів, що виробляють енергію за рахунок використання енергії вітру, сонця і хвиль, об'єктів постачання, розподілу, передачі (транспортування) енергії, а також санаторіїв, дитячих оздоровчих таборів та інших лікувально-оздоровчих закладів з обов'язковим централізованим водопостачанням і каналізацією,гідротехнічних, гідрометричних та лінійних споруд.
У прибережних захисних смугах уздовж морів, морських заток і лиманів та на островах у внутрішніх морських водах забороняється:
1) застосування стійких та сильнодіючих пестицидів;
2) влаштування полігонів побутових та промислових відходів і накопичувачів стічних вод;
3) влаштування вигрібів для накопичення господарсько-побутових стічних вод обсягом більше 1 кубічного метра на добу;
4) влаштування полів фільтрації та створення інших споруд для приймання і знезаражування рідких відходів.
[b]У межах пляжної зони прибережних захисних смуг забороняється будівництво будь-яких споруд, крім гідротехнічних, гідрометричних та лінійних.

______________________________________________________________
http://zakon4.rada.gov.ua/laws ... 3/95-вр/paran716#n716

Надо сказать, что в основных своих положениях Водный кодекс Украины не сильно отличается от бывшего кодекса СССР, посему ни при СССР, ни при Украине такие курятники не могли быть законно зарегистрированы в градостроительных или землеустроительных органах. Но за определенное вознаграждение и землю, и строение на ней можно подвести под "целевое использование", например назвав курятник "гидротехническим сооружением".
_________________________________
Стаття 1. Визначення основних термінів
У цьому Кодексі вживаються такі терміни:
...
гідротехнічні споруди морських портів (гідротехнічні споруди) - інженерно-технічні споруди (портова акваторія, причали, пірси, інші види причальних споруд, моли, дамби, хвилеломи, інші берегозахисні споруди, підводні споруди штучного та природного походження, у тому числі канали, операційні акваторії причалів, якірні стоянки), розташовані в межах території та акваторії морського порту і призначені для забезпечення безпеки мореплавства, маневрування та стоянки суден;
http://zakon4.rada.gov.ua/laws ... 3/95-вр/paran23#n23

Проще говоря, оформить, как "эллинг" (сооружение для стоянки и ремонта лодок), а построить курятник. Соответственно, время от времени отстегивать экологической прокуратуре за то, чтобы она не замечала подмены.
[/spoiler]
Полная аналогия с гаражом, где на 2-3 этажах оборудуют полужилые помещения и сауны разные. Но, такое могут снести, и имени не спросят!

_________________
На кого, на Рабина? Последний раз в Париже видел его работы.(с) Wal

  Профиль  
  
    
#50  Сообщение 24.07.16, 02:06  
Ветеран
Аватара пользователя

Регистрация: 20.06.2016
Сообщения: 14678
Откуда: Киев
Благодарил (а): 125 раз.
Поблагодарили: 273 раз.
СССР
Forte писал(а):
Слушай кубанец, Краснодарский край и Сочи это полная куйня по сравнению с ЮБК.

И дрочись ты или не дрочись, но ситуацию это не изменит.

Чехов дачу не у вас обосновал. И не спроста.

На ЮБК в любом случае поеду, а к вам большой вопрос.
Чё эта? Мне Кавказ больше понравился. Эвкалипты там разные, природа...
П.С По поводу Чехова. В те времена Кавказ не был курортом. Это товарищ Сталин начал его от комаров освобождать... :rzach:

_________________
На кого, на Рабина? Последний раз в Париже видел его работы.(с) Wal

  Профиль  
  
    
#51  Сообщение 24.07.16, 02:09  
Старожил
Аватара пользователя

Регистрация: 18.08.2014
Сообщения: 5366
Благодарил (а): 0 раз.
Поблагодарили: 56 раз.
Авраам писал(а):
Forte писал(а):
Слушай кубанец, Краснодарский край и Сочи это полная куйня по сравнению с ЮБК.

И дрочись ты или не дрочись, но ситуацию это не изменит.

Чехов дачу не у вас обосновал. И не спроста.

На ЮБК в любом случае поеду, а к вам большой вопрос.
Чё эта? Мне Кавказ больше понравился. Эвкалипты там разные, природа...
П.С По поводу Чехова. В те времена Кавказ не был курортом. Это товарищ Сталин начал его от комаров освобождать... :rzach:

Дибил, чо это - посмотри в зеркало и ответь, бот сраный.

_________________
Ты и во сне необычайна.
Твоей одежды не коснусь.
Дремлю - и за дремотой тайна,
И в тайне - ты почиешь, Русь. (с)

  Профиль  
  
    
#52  Сообщение 24.07.16, 02:10  
Ветеран
Аватара пользователя

Регистрация: 20.06.2016
Сообщения: 14678
Откуда: Киев
Благодарил (а): 125 раз.
Поблагодарили: 273 раз.
СССР
Forte писал(а):
Авраам писал(а):
Forte писал(а):
Слушай кубанец, Краснодарский край и Сочи это полная куйня по сравнению с ЮБК.

И дрочись ты или не дрочись, но ситуацию это не изменит.

Чехов дачу не у вас обосновал. И не спроста.

На ЮБК в любом случае поеду, а к вам большой вопрос.
Чё эта? Мне Кавказ больше понравился. Эвкалипты там разные, природа...
П.С По поводу Чехова. В те времена Кавказ не был курортом. Это товарищ Сталин начал его от комаров освобождать... :rzach:

Дибил, чо это - посмотри в зеркало и ответь, бот сраный.
Так бы сразу и сказал!(с) :rzach:

_________________
На кого, на Рабина? Последний раз в Париже видел его работы.(с) Wal

  Профиль  
  
    
#53  Сообщение 24.07.16, 02:14  
Старожил
Аватара пользователя

Регистрация: 18.08.2014
Сообщения: 5366
Благодарил (а): 0 раз.
Поблагодарили: 56 раз.
Авраам писал(а):
Forte писал(а):
Авраам писал(а):
Forte писал(а):
Слушай кубанец, Краснодарский край и Сочи это полная куйня по сравнению с ЮБК.

И дрочись ты или не дрочись, но ситуацию это не изменит.

Чехов дачу не у вас обосновал. И не спроста.

На ЮБК в любом случае поеду, а к вам большой вопрос.
Чё эта? Мне Кавказ больше понравился. Эвкалипты там разные, природа...
П.С По поводу Чехова. В те времена Кавказ не был курортом. Это товарищ Сталин начал его от комаров освобождать... :rzach:

Дибил, чо это - посмотри в зеркало и ответь, бот сраный.
Так бы сразу и сказал!(с) :rzach:

Бот, иди лесом. Виртуальная пиндосская подстилка. Таких подстилок перевидал вагон. Чего стапоришься? На юг(йух) побежал!

Вот времена, боты пришмандовки выскакивают и говорят "что это?" .

Совсем всех за дебилов держат.

_________________
Ты и во сне необычайна.
Твоей одежды не коснусь.
Дремлю - и за дремотой тайна,
И в тайне - ты почиешь, Русь. (с)

  Профиль  
  
    
#54  Сообщение 24.07.16, 02:17  
Завсегдатай
Аватара пользователя

Регистрация: 14.05.2016
Сообщения: 2810
Откуда: Где нет воды и света)))
Благодарил (а): 104 раз.
Поблагодарили: 90 раз.
Россия
Авраам писал(а):
HASE писал(а):
Штирлиц писал(а):
HASE писал(а):
Здаётся мне что kubanets и ДедПихто ненавидят Крым вместе с крымчанами...что ж это за жаба такая???ну курятники и что???наверное они принадлежат крымчанам ,а вы называете нас ...да даже повторять не хочу...тьфу...
Кубаноиды ревнуют. Ставлю на крым. Лет через пять
Наверное надо тоже купить какой нить курятник в Алуште чтоб всем на зло...а то когда они пишут что это строят (*^(*^(&)&) как то не по себе...это могли строить обычные моряки...и российские тоже...наверное...что за люди ...ли ж бы обосрать всё!!
Готовься въё.ть на стройках капиталистических пятилеток, а не курятники лохам сдавать! Это и пытаются донести тебе кубанец и пр. :rzach:
А зачем мне на них въеб..вать?на стройках то?))) Россияне как то все годы ездили в Крым и не жаловались,а теперь как не почитаешь так всё хуйня...Так что ж вы такую хуйню вернули?оставили бы уже каклам на съедение....эту всю совдэпию и курятники...заепали)))

  Профиль  
  
    
#55  Сообщение 24.07.16, 02:21  
Ветеран
Аватара пользователя

Регистрация: 20.06.2016
Сообщения: 14678
Откуда: Киев
Благодарил (а): 125 раз.
Поблагодарили: 273 раз.
СССР
[
Готовься въё.ть на стройках капиталистических пятилеток, а не курятники лохам сдавать! Это и пытаются донести тебе кубанец и пр. :rzach:[/quote]
А зачем мне на них въеб..вать?на стройках то?))) Россияне как то все годы ездили в Крым и не жаловались,а теперь как не почитаешь так всё *(?:*(?:*(:(?)?)_*(...Так что ж вы такую :?%?:;:%№:%*? вернули?оставили бы уже каклам на съедение....эту всю совдэпию и курятники...заепали)))[/quote]

Россияне ездили из-за дешевизны жд транспортом и автомобилями через перешеек, и законов у вас не было, и налоги вы не платили.
Теперь до постройки моста никто в ваши халабуды массово не приедет, курятников половину снесут, налоги заставят платить. Так шта вспоминай профессии, которая приобрела в юности. Лафа закончилась! :rzach:

_________________
На кого, на Рабина? Последний раз в Париже видел его работы.(с) Wal

  Профиль  
  
    
#56  Сообщение 24.07.16, 02:24  
Старожил
Аватара пользователя

Регистрация: 18.08.2014
Сообщения: 5366
Благодарил (а): 0 раз.
Поблагодарили: 56 раз.
Авраам бот галимый, ты точно на ЮБК не поедешь и это прекрасно :smoke

_________________
Ты и во сне необычайна.
Твоей одежды не коснусь.
Дремлю - и за дремотой тайна,
И в тайне - ты почиешь, Русь. (с)

  Профиль  
  
    
#57  Сообщение 24.07.16, 02:26  
Ветеран
Аватара пользователя

Регистрация: 20.06.2016
Сообщения: 14678
Откуда: Киев
Благодарил (а): 125 раз.
Поблагодарили: 273 раз.
СССР
Forte писал(а):
Авраам бот галимый, ты точно на ЮБК не поедешь и это прекрасно :smoke
Алексей, не выё.ся! :rzach:

_________________
На кого, на Рабина? Последний раз в Париже видел его работы.(с) Wal

  Профиль  
  
    
#58  Сообщение 24.07.16, 02:28  
Ветеран

Регистрация: 04.12.2014
Сообщения: 37315
Благодарил (а): 1 раз.
Поблагодарили: 457 раз.
kubanets писал(а):
В самые гнилые годы у нас на Кубани такого не было...

Не соглашусь . Пусть и в не таком уродстве, но было . По крайней мере в Москве : черкизон , лужники и прочие гадюшники .

Ничего, навели порядок .

Тут самое главное другое : да у нас хватает лимиты яля Щтирлиц , ушлепков аля Игорь , tik, маразматиков аля Лютик , НО НОРМАЛЬНЫХ ЛЮДЕЙ БОЛЬШЕ .

Нужно проявлять государственную волю , как в Москве :

Сергей Собянин
"Что касается непопулярных решений, то такая судьба у мэра: либо он ничего не делает, либо принимает решения, которые для кого-то будут проблемными. Все решения — от реконструкции вылетных магистралей и развязок до введения платной парковки и других реформ различного рода — всегда являются проблемой для отдельных категорий граждан, вызывают критику. Но если ты уверен, что это нужно делать, то такие решения необходимо принимать. Иначе город не будет развиваться, а те заскорузлые проблемы, которые копились в Москве годами и десятилетиями, будут только усугубляться."
http://www.mk.ru/moscow/2016/0 ... .html
.
Авраам писал(а):
Россияне как то все годы ездили в Крым и не жаловались

Кто ездил ? Нормальные люди не ездили . Ехали у кого выбора не было , как и денег.

И что ? Будем сохранять в Крыму хохлятскую клоаку ? ДА НУ НАХ.....


Последний раз редактировалось Из Москвы 24.07.16, 02:31, всего редактировалось 1 раз.
  Профиль  
  
    
#59  Сообщение 24.07.16, 02:29  
Старожил
Аватара пользователя

Регистрация: 18.08.2014
Сообщения: 5366
Благодарил (а): 0 раз.
Поблагодарили: 56 раз.
Авраам писал(а):
Forte писал(а):
Авраам бот галимый, ты точно на ЮБК не поедешь и это прекрасно :smoke
Алексей, не выё.ся! :rzach:

Тули в гидропарк, еба нько аморфное
Алексея он увидел, чокнутый ебанат
п.с. Но ты и в гидропарке пилюлей получишь

:rzach:

_________________
Ты и во сне необычайна.
Твоей одежды не коснусь.
Дремлю - и за дремотой тайна,
И в тайне - ты почиешь, Русь. (с)

  Профиль  
  
    
#60  Сообщение 24.07.16, 02:37  
Завсегдатай
Аватара пользователя

Регистрация: 14.05.2016
Сообщения: 2810
Откуда: Где нет воды и света)))
Благодарил (а): 104 раз.
Поблагодарили: 90 раз.
Россия
Из Москвы
хохляцкую клоаку сохранять не надо...надо уважать крымчан и вообще друг друга ...я же не пишу что там у вас надо сносить или не сносить...да и тон какой!!! Оскорбления!!Вы вон на свои помойки посмотрите и с ними разберитесь...а то как с аэропорта Домодедово на аэроэкспресе едешь на Повелецкий,так из окна вид ещё тот...свалки и мусорки...и нах никому это не надо...

  Профиль  
  
    
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 242 ]  Стрaница Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  След.

   Похожие темы   Автор   Ответы   Последнее сообщение 
В этой теме нет новых непрочитанных сообщений. 23.03.2024 вечер. Атака КР на Крым. Белгород атака РСЗО

schaman

38

24.03.24, 19:23

В этой теме нет новых непрочитанных сообщений. Путин решил построить в Крым еще один «мост»

Индифферент

53

24.03.24, 01:46

В этой теме нет новых непрочитанных сообщений. Лютый ахтунг в исполнении укроИксперта и анал-литика 8))

Блейн Моно

23

18.03.24, 03:19

В этой теме нет новых непрочитанных сообщений. 10 лет назад Крым возвратился домой. С праздником всех россиян.

Олег

48

16.03.24, 16:05




[ Time : 0.184s | 22 Queries | GZIP : Off ]